mindigTV GO

A mindigTV GO applikációként is letölthető mobiltelefonjára, sőt elérhetővé vált a az LG és a Samsung okostévéken is. Az alkalmazás 2018-as vagy újabb gyártási évű Samsung (Tizen 4.0 vagy újabb verzióknál) és LG okostévéken (webOS 4 vagy újabb verzióknál) érhető el. Széles televíziós csatornakínálattal, HD minőségű ismeretterjesztő és sport csatornákkal, új funkciókkal és folyamatosan frissülő videotékával várja Önt. A szolgáltatás legtöbb részét díjmenetesen veheti igénybe minden aktív mindigTV PRÉMIUM előfizető , használatához csupán egy regisztrációra van szükség.

A mindigTV GO az Antenna Hungária interneten keresztül elérhető tartalomszolgáltatása, amiben közel 80 televíziós csatorna adása, filmek, sorozatok, élő közvetítések és koncertek nézhetők számítógépen, vagy mobil applikáción keresztül.

A mindigTV GO szolgáltatást egy egyszerű regisztráció után ingyenesen használhatják a felhasználók, de lehetőség van a kínálat bővítésére is előfizetéses csomagok választásával.

A mindigTV PRÉMIUM előfizetőknek további díj felszámítása nélkül elérhetővé teszünk, a kártyaszám vagy VSC ID megadása után a csomagjukban szereplő azon csatornákat, amelynek online terjesztéséhez a csatornatulajdonos hozzájárult.

Regisztráljon most és nézze kedvenc tévéműsorait mobilon, számítógépen vagy okostévén bárhol, bármikor!

Az előfizetés részletes leírása itt olvasható>>

Miért a mindigTV GO ?

Ingyenesen elérhető tartalmak: A mindigTV GO szolgáltatás felületén 14 televízió-csatorna (M1 HD, M2 HD, Duna HD, M4 Sport HD, M5 HD, Duna World HD, Balaton TV, Heti TV, FIX TV, D1, Bónum, PAX TV, FIT HD,Esport Guru) ingyenesen elérhető, emellett a mindigTV PRÉMIUM előfizetéssel, a kínálatban szereplő további közel 50 csatornához is díjmentesen hozzáférhet. Nézze kedvenc műsorait élőben, bárhol is legyen az országban!

Folyamatosan frissülő videos tartalmak: Böngésszen a filmek és sorozatok tartalmai között minden nap a videótárban, vagy nézze vissza kedvenc műsorait 7 napig a megújult műsorújságból.

Közel 80 televízió műsorújsága: Nézze meg a programok tartalmának részletes leírását, és keressen rá, mentse el kedvenc műsorait!

Emlékeztető funkció: Nem fog lekésni kedvenc filmjeiről, sportműsorairól, ugyanis beállítástól függően a műsor indulása előtt értesítést kaphat telefonjára. Állítson be emlékeztetőt!

Kedvencek funkció: Jelölje be kedvenc csatornáit, és érje el azokat egy kattintással!

Egyedi sporttartalmak: Ingyenesen elérhető az M4 Sport csatorna és nemzetközi e-sportnak otthont adó Esport Guru csatorna is, továbbá megnézheti nálunk a Water Skyball magyar fejlesztésű izgalmas vízi sport mérkőzései is. Az előfizetéses csomagok révén akár további 4-5 sportcsatorna is elérhető HD minőségben, az applikációban (Sport1, Sport2, Spíler1, Spíler2, Aréna 4) és lehetőség van a Spíler Extra előfizetés megrendelésére is.


A mindigTV GO oldalán további előfizethető tartalmak:


6 csatornát tartalmazó kiegészítő csomag, mely a TV MAX előfizetés mellé rendelhető meg, természettudományi, ismeretterjesztő, és filmes csatornákkal a kínálatában. A csomag csak érvényes TV MAX előfizetés mellé rendelhető meg.

A TV Max csomag 64 csatornát kínál köztük számos sport és ismeretterjesztő csatornát HD minőségben, melyhez választható még a Szabadidő kiegészítő csomag is további 6 tematikus csatornával (Animal Planet, Discovery Science, Fimbox, Prémium, Nat Geo Wild, The Fishing and Hunting Channel, Viasat History).Csomagunkban több mint 150 mozi és klasszikus film található, továbbá többszáz epizódnyi tartalom kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Vannak sorozatok felnőtteknek és tiniknek, showműsorok, animációs gyerekműsorok, rajzfilmek és izgalmas kosztümös sorozatok az EPIC Drama csatorna kínálatából is.Egyedülálló újdonság a tematikus Gyerek műsorcsomag 10 gyerekcsatornával (BABY TV, TeenNick, Disney, JimJam, Minimax, Nickelodeon, Nick Junior, Nicktoons, TV2 Kids) és kicsiknek és nagyoknak is tartalmas szórakozást biztosító videókkal.


Előfizetéses csomagjaink egy regisztrációt követően a mindigTV GO weboldalon rendelhetőek meg az "Előfizetési adatok" oldalon elérhető "További csomagok" fül alatt.


A mindigTV PRÉMIUM Családi csomag előfizetői számára kínált csomagban 19 válogatott tévécsatornát tartalmazó előfizetéssel szinte nem is marad olyan film vagy ismeretterjesztő sorozat, amit ne tudna együtt nézni a család. A csomag csak érvényes mindigTV PRÉMIUM Családi csomag előfizetéssel rendelhető meg.A kosárlabda szezon indulásával a hazai kosárlabda mérkőzések élőben láthatók a mindigTV GO felületén. A HUNBASKET csomagban a magyar NB I/A férfi és női bajnokság mérkőzései követhetők élőben, az összes közvetítésre alkalmas helyszínről.


Az EuroBasket csomag előfizetői a kosárlabda Bajnokok Ligája kupasorozat legnagyobb érdeklődésre számot tartó mérkőzéseit, így a Falco KC Szombathely valamennyi mérkőzését tekinthetik meg élőben. Játéknaponként maximum három kiemelt élő mérkőzés kerülhet közvetítésre.

Válasszon csomagjaink közül, nézzen élőben izgalmas sporteseményeket vagy még több videót és tévécsatornát bárhol, bármikor!


Töltse le az applikációt az alábbi linkeken:


Oldal tetejére