• 2022. augusztus 3.
Bükkösd, Kazincbarcika, Sály, Sátoraljaújhely, Tokaj, Veszprém, Szigetvár, Szentes
  • 2022. július 12.
Perőcsény, Budapest - Széchenyi hegy, Balassagyarmat, Karancs, Kékesd, Nagylóc, Nagymaros, Orfű, Pásztó, Pécs-Diána, Pécs-Misina, Salgótarján, Siklós, Szentgotthárd, Sopron, Patak, Szolnok
  • 2022. július 1.
2022. július 3 (vasárnap) 23:00-tól 2022. július 4 (hétfő) 04:15-ig
  • 2022. június 23.
Tájékoztatjuk Előfizetőinket, hogy 2022. június 22. napjától megszüntetjük a hangazonosítás lehetőségét, amellyel összefüggésben az Adatkezelési Tájékoztatóból is törlésre került ez az adatkezelés, s a hangazonosítás során keletkezett hangminták pedig törlésre kerültek. Az érintettek külön levélben is értesítésre kerülnek.

TV2 Play Prémium szolgáltatás a Családi csomag előfizetőinek

A TV2 Play Prémium csomag a mindigTV PRÉMIUM Családi csomag előfizetői számára további díjfizetés nélkül válik elérhetővé 2022. március 22-től.

2022. március 22-től a TV2 elindítja a TV2 Play Prémium szolgáltatását, amely hozzáférést biztosít Európa kiemelkedő nemzeti focibajnokságainak élő meccseihez, a legnagyobb hollywoodi sztárok filmjeihez és népszerű gyerekműsorokhoz. Így a Spíler Extra tartalmakon kívül (a Spíler1 és a Spíler2 televíziós csatornák mérkőzései, sportközvetítései) a Moziverzum, a Mozi+ és a TV2 Kids online tartalmai egy csomagban és kizárólag a televíziós szolgáltatókon keresztül lesznek elérhetőek.


Hogyan érhető el a március 22-től a TV2 Play Prémium?

  1. A TV2 Play Prémium oldal használatához először regisztrálni kell a mindigTV GO oldalon a mindigTV PRÉMIUM Családi csomag előfizetéshez tartozó VSC ID megadásával. A VSC ID 10 jegyű azonosító számot az új integrált vételi eszközének (dekóderének) hátoldalán találhatja meg.
  2. Azt követően a rendszer automatikus e-mailt küld a regisztrált e-mail címre, melyben szerepel a TV2 Play Prémium tartalmak eléréséhez szükséges kód.
  3. A kapott kódot a TV2 Play Prémium oldalon https://tv2play.hu/premium, regisztrációt követően kell megadni és így lesznek elérhetők az itt található egyedi tartalmak.

A TV2 Play Prémium korlátlan számú mobil eszközre regisztrálható, de párhuzamosan egyszerre egyidejűleg maximum 2 stream nézhető egy előfizetéssel.

Amennyiben még nem rendelkezik mindigTV PRÉMIUM Családi csomag előfizetéssel, rendelje meg most online webshopunkban, vagy hívja a 1211-es telefonszámon elérhető ügyfélszolgálatunkat.Oldal tetejére