• 2022. május 10.
Úzd, Tamási, Mecseknádasd, Keszthely, Dunaújváros, Bonyhád, Mosonmagyaróvár, Vasvár, Lenti, Siklós, Pécs, Orfű, Kékesd, Kiskőrös, Székesfehérvár, Sopron, Sopron Dalos-hegy, Nagykanizsa, Kőszeg
  • 2022. május 5.
A Budai ügyfélszolgálati iroda technikai okok miatt 2022. május 11-én 14:30-kor zár.
  • 2022. május 3.
Szerdán (2022.05.04.) 10:00 órakor automatikus csatornafrissítés lesz újrahangolással.

  • 2022. április 5.
Nagymaros, Bakonyszentkirály, Bakonyszentlászló, Borsodnádasd, Bükkaranyos, Cegléd, Győr, Kékes, Komádi, Szeged, Szekszárd, Kabhegy, Békéscsaba, Csávoly, Dorog, Gerecse, Mór, Szombathely, aggtelek, Domaháza, Felsőgagy, Fony, Gömörszőlős, Hernádpetri, Kissikátor, Parasznya, Szilvásvárad, Zalaegerszeg, Miskolc Avas, Miskolc Diósgyőr, Miskolctapolca, Nagy-Hideg-hegy, Szolnok
  • 2022. március 8.
Barcs, Telkibánya, Budapest - Száva utca, Debrecen, Battonya, Cserépfalu, Gödöllő, Kab-hegy, Kaposvár, Karcag, Pénzesgyőr, Szentes, Tab, Siófok

TV2 Play Prémium szolgáltatás a Családi csomag előfizetőinek

A TV2 Play Prémium csomag a mindigTV PRÉMIUM Családi csomag előfizetői számára további díjfizetés nélkül válik elérhetővé 2022. március 22-től.

2022. március 22-től a TV2 elindítja a TV2 Play Prémium szolgáltatását, amely hozzáférést biztosít Európa kiemelkedő nemzeti focibajnokságainak élő meccseihez, a legnagyobb hollywoodi sztárok filmjeihez és népszerű gyerekműsorokhoz. Így a Spíler Extra tartalmakon kívül (a Spíler1 és a Spíler2 televíziós csatornák mérkőzései, sportközvetítései) a Moziverzum, a Mozi+ és a TV2 Kids online tartalmai egy csomagban és kizárólag a televíziós szolgáltatókon keresztül lesznek elérhetőek.


Hogyan érhető el a március 22-től a TV2 Play Prémium?

  1. A TV2 Play Prémium oldal használatához először regisztrálni kell a mindigTV GO oldalon a mindigTV PRÉMIUM Családi csomag előfizetéshez tartozó VSC ID megadásával. A VSC ID 10 jegyű azonosító számot az új integrált vételi eszközének (dekóderének) hátoldalán találhatja meg.
  2. Azt követően a rendszer automatikus e-mailt küld a regisztrált e-mail címre, melyben szerepel a TV2 Play Prémium tartalmak eléréséhez szükséges kód.
  3. A kapott kódot a TV2 Play Prémium oldalon https://tv2play.hu/premium, regisztrációt követően kell megadni és így lesznek elérhetők az itt található egyedi tartalmak.

A TV2 Play Prémium korlátlan számú mobil eszközre regisztrálható, de párhuzamosan egyszerre egyidejűleg maximum 2 stream nézhető egy előfizetéssel.

Amennyiben még nem rendelkezik mindigTV PRÉMIUM Családi csomag előfizetéssel, rendelje meg most online webshopunkban, vagy hívja a 1211-es telefonszámon elérhető ügyfélszolgálatunkat.Oldal tetejére