Webshop vásárlási feltételek

mindigTV PRÉMIUM webshopjának vásárlási feltételei

Szolgáltató megnevezése: ”ANTENNA HUNGÁRIA” Magyar Műsorszóró és Rádióhírközlési Zártkörűen Működő Részvénytársaság

Székhelye: 1119 Budapest, Petzvál József utca 31-33.

Adószáma: 10834730-2-44

Kérjük, figyelmesen olvassa el vásárlási feltételeinket. Webshopunkban regisztráció nélkül is böngészhet, de szolgáltatás megrendelés esetén mindenképpen szükséges ügyfélkapunkba regisztrálnia.

Megrendelés menete

  • Lépés: Fő műsorcsomagját választhatja ki webáruházunkban.
  • Vételi eszköz kiválasztása: Ebben a lépésben választhatja, hogy milyen eszközt és abból hány darabot rendel (dekódert vagy CI+ modult). Minimum 1 eszköz választása kötelező! Előre fizetett szolgáltatás esetén egy, míg havi díjas szerződés esetén maximum 3 eszközt választható.

2.Lépés: Kiegészítő csomagot is választhat Fő műsorcsomagja mellé.

3.Lépés: Előfizetési mód választása. Itt eldöntheti, hogy milyen fizetési ütemezést (előre, vagy utólag történő fizetés) választ és milyen időtartamra szeretné kötni az előfizetői szerződését. Lehetséges választás: Havi díjas vagy előre fizetett szolgáltatást választ, míg a szerződés időtartama esetében határozatlan vagy határozott időt jelölhet meg.

A „Rendben tovább” gomb megnyomásával a piros lépéseket tartalmazó mezők bezáródnak és a jobb oldali szürke „kosár tartalma” dobozban látszanak a kiválasztott szolgáltatások díjai. A jobb felső sarokban lévő „módosít” Ikonra kattintva lehetősége van a lépésekhez visszamenni és módosítani a kiválasztott szolgáltatásokat, s ekkor a kosár tartalma is a módosításoknak megfelelően változik.

Kosár

A jobb oldali „Kosár tartalma” szürke dobozban látható, amely mutatja, hogy a kiválasztott szolgáltatásért és az eszközökért mennyit kell majd fizetnie. A kosár tartalma az Ön által megjelöltszolgáltatások és eszközök mennyisége függvényében változik. Abban az esetben, ha házhozszállítást is kér az eszközök vonatkozásában, a futárköltség a szállítási mód kiválasztása után még hozzáadódik a fizetendő végösszeghez.

A rendelés véglegesítéséhez szükséges ellenőriznie a mindigTV PRÉMIUM szolgáltatásra vonatkozó szerződésesfeltételeket, ennek hiányában a megrendelés nem lehetséges. A vételi feltételek ellenőrzése az alábbiak szerint történtik: a (MEGNÉZEM) Linkre kattintva egy ablakban előugrik a lefedettség ellenőrzése térkép, ahol a szolgáltatási cím megadásával tájékozódhat a helyi vételi lehetőségekről és a megadott címén elérhető csatornákról. Amennyiben megbizonyosodott róla, hogy az Ön szolgáltatási címén szolgáltatásunk elérhető, jelölje be a „lefedettséget ellenőriztem” mezőt és kattintson a „Rendelés véglegesítés” gombra.

Adatok megadása, ügyfélkapu regisztráció

A „Rendelés véglegesítése” gombra kattintás után a mindigTV PRÉMIUM ügyfélkapu felületére jut, ahol a szerződéskötéshez szükséges személyes adatait kell megadnia.

Természetes személy Előfizető esetén:

a) Előfizető neve,

b) Előfizető születési neve

c) Előfizető lakóhelye (állandó lakcím)

d) Előfizető tartózkodási helye,

e) Előfizető számlázási címe, szükség esetén a számlaszáma,

f)Előfizető születési helye és ideje (év, hó, nap),

g) Előfizető anyja születési neve,

h) kiskorú, vagy cselekvőképességében az előfizetői szerződés megkötésével összefüggő jognyilatkozatok tekintetében részlegesen korlátozott Előfizető esetén az utólag fizetett díjú szolgáltatásokra vonatkozó előfizetői szerződésben a törvényes képviselő a)-g) pontok szerinti adatai;

i) előfizetői hozzáférési pont helye (szolgáltatási cím),

j) kapcsolattartásra alkalmas elérhetőségek (telefon, e-mail).

Nem természetes személy Előfizető esetén:

a) Előfizető megnevezése,

b) Előfizető magyarországi székhelye,

c) Előfizető cégjegyzékszáma,

d) Előfizető adószáma,

e) Előfizető pénzforgalmi számlaszáma szükség esetén

f) előfizetői hozzáférési pont helye (szolgáltatási cím),

g) kapcsolattartásra alkalmas elérhetőségek (telefon, e-mail).


Személyes adatai megadása után tudja létrehoznia online ügyfélkapus fiókját egy Ön által megadott felhasználónévvel és jelszóval. A jelszónak minimum 6 karakter hosszúnak kell lennie és kötelezően tartalmaznia kell 1 db kisbetűt, 1 db nagybetűt, valamint 1 db számot.

A személyes adatok valódiságáért az adatokat megadó személy felel, mint ahogyan az ebből erdő károkért is! (pl. postai kiszállításnál rossz cím megadása)

Ha Ön már rendelkezik korábbi ügyfélkapus regisztrációval, akkor a Bejelentkezés fülön korábbi jelszavával be tud jelentkezni és folytatni a vásárlást. Ha még nem regisztrált ügyfélkapunkba, akkor regisztrációként meg kell adni az adatait, hogy a vásárlást tovább folytathassa. Részletes adatvédelmi tájékoztatónkat itt olvashatja.

Szállítási mód, Fizetési mód

Az utolsó lépésben a szállítási és a fizetési mód kiválasztására van lehetőség, illetve megjegyzést is írhat a megrendeléséhez. Amennyiben a bankkártyás fizetést választja, a fizetés elvégzéséhez átirányításra kerül az SimplePay fizető oldalára, ahonnan a sikeres tranzakció után visszajut az ügyfélkapu oldalára. Készpénzes fizetési mód választásánál a fizetés utólag, a csomag átvételekor történik (utánvét). A SimplePay fizetőkapu részletes tájékoztatóját itt olvashatja

Megjegyzés rovat

Kérjük, hogy mindig röviden, lényegre törően fogalmazza meg megjegyzését. Visszajelzésre,

válaszra igényt tartó kérését, kérdését intézze rögtön ügyfélszolgálatunkhoz

(https://mindigtv.hu/premium/ugyfeleinknek/kapcsolat/irjon-nekunk illetve Tel: 1211), hogy arra mielőbb válaszolni tudjunk.

Fizetési feltételek

A futár által kiszállított és az ügyfélszolgálaton átvett rendelések kifizetése készpénzben az áru átvételekor, illetve bankkártyával az interneten, a rendeléssel egyidőben lehetséges.

A fizetés akkor minősül teljesítettnek, amikor a vásárló bankszámláját a pénzintézet a fizetendő összeggel megterheli.

Házhoz szállítás a Magyar Posta Zrt. közreműködésével

A belföldi csomagokat a Magyar Posta Zrt. munkatársai munkanapokon 8 és 17 óra között, előzetes telefonos egyeztetés nélkül szállítják ki (ezért lehetőleg a munkahelyére vagy más olyan címre kérje a szállítást, ahol az adott intervallum nagyobb részében tartózkodik). A csomagban kiküldött előfizetői szerződést (személyazonosságának igazolását követően) kizárólag a megrendelést leadó személy írhatja alá. Amennyiben adott meg mobiltelefon számot, sms-ben is tájékoztatást kap a kézbesítés időpontjáról.

A futárszolgálat díja a rendelés értékétől függetlenül egységesen bruttó 1450 Ft.
Szállítási határidő: 3-5 munkanap

Átvétel személyesen Ügyfélszolgálati Irodáinkban

Megrendelését átveheti személyesen ügyfélszolgálati irodáinkban is. Ügyfélszolgálati irodáink elérhetőségeit itt találja. Ebben az esetben nem számolunk fel szállítási költséget.

2021. május 1-től az átvételi határidő: 30 naptári nap. Amennyiben a megrendeléstől számított 30 naptári napon belül a megrendelt termék(ek) nem kerül(nek) átvételre, úgy a Szolgáltató ezt a megrendelés visszavonásának tekinti és a megrendelést törli.

Jótállás

Az vásárolt eszközökre 1 év jótállási időt biztosítunk. Amennyiben a megrendelt dekóder vagy kártyaolvasó modul meghibásodik, abban az esetben a hibás készüléket a vásárlás napjától számított 1 éven belül ügyfélszolgálati irodáinkban vagy postai visszaküldés mellett kicseréljük.

Rendelés lemondása, elállás, felmondási jog

Amennyiben Ön az előfizető szerződés létrejötte előtt, a megrendelést vagy annak egy/több tételét szeretné lemondani, ezt kérjük, ügyfélszolgálatunknak jelezze a 1211-es telefonszámon, vagy honlapunkon az írjon nekünk oldalon a https://www.mindigtv.hu/premium/ugyfeleinknek/kapcsolat/irjon-nekunk webcímen.

Ön az előfizetői szerződés létrejöttétől számított 14 (tizennégy) naptári napon belül a Társaságunkhoz intézett nyilatkozattal, a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014. (II. 26.) Korm. rendeletben írt feltételekkel, indokolás nélkül elállhat a szerződéstől, amennyiben a szolgáltatás nyújtása még nem kezdődött meg. Az elállási nyilatkozat szóban vagy írásban tehető meg, megadva legalább a Társaság honlapján található nyilatkozat-minta szerinti adatokat. Ön akkor gyakorolja határidőben az elállási jogát, ha az elállási határidő lejárta előtt elküldi nyilatkozatát. Amennyiben Ön kifejezetten kérte, hogy a Társaságunk az előfizetői szerződés teljesítését már az elállási határidő lejárta előtt kezdje meg,– az elállásra vonatkozó eljárási szabályok szerint – felmondhatja az előfizetői szerződést, de az igénybe vett szolgáltatás időarányos díját ki kell egyenlítenie.

Társaságunk legkésőbb az Ön elállási/felmondási nyilatkozatának kézhezvételétől számított 14 napon belül visszatéríti az Ön által fizetett összeget az eredeti ügylet során alkalmazott fizetési móddal egyező fizetési módon. Társaságunk mindaddig jogosult visszatartani a fizetett összeget, amíg Ön a Társaság által átadott valamennyi eszközt vissza nem szolgáltatta, vagy kétséget kizáróan nem igazolta, hogy azokat visszaküldte. Amennyiben az eszköz sérült, hiányos, vagy azon a rendeltetésszerű elhasználódáson felüli károsodás tapasztalható, a Társaság ezen kárát is érvényesítheti. Ezen felül Önt egyéb költség nem terheli.

A „mindigTV PRÉMIUM” szolgáltatás Általános Szerződési Feltételei szerint az előfizetői szerződés megkötését követő 14 napon belül Ön jogosult a Társaság ügyfélszolgálatán a „mindigTV PRÉMIUM” szolgáltatására kötött előfizetői szerződést a biztosított vételi eszköz egyidejű visszaszolgáltatása mellett azonnali hatállyal felmondani, amennyiben az előfizetői szerződésben meghatározott, az Ön által megadott címen a vételi feltételek nem adottak. Az Ön által befizetett összeg elszámolására, visszatérítésére a fentiekben ismertetett rendelkezések vonatkoznak.

A szerződésre vonatkozó tájékoztatás

Az előfizetői szerződés az Ön megrendelésének Társaságunk által történő visszaigazolásával jön létre és a „mindigTV PRÉMIUM” kártya átvételével vagy a „mindigTV PRÉMIUM” kódolt műsorterjesztési szolgáltatás vételére alkalmas vételi eszköz aktiválásával lép hatályba. Előre fizetett szolgáltatás esetén a szerződés a kártya vagy a „mindigTV PRÉMIUM” kódolt műsorterjesztési szolgáltatás vételére alkalmas vételi eszköz átvételét követő egy éven belüli aktiválásával lép hatályba.

A szerződés nyelve magyar és a szerződés vonatkozásában a magyar jog szabályainak érvényesülnek.

Az elektronikus úton kötött előfizetői szerződés, írásban megkötött szerződésnek minősül, azt Társaságunk elektronikus úton, legfeljebb 48 órán belül visszaigazolja és iktatja, amelyet 5 napon megküldünk Önnek.

Az elektronikus úton létrejött szerződésre az Általános Szerződési Feltételek Törzsrész 2.1.1.6 - 2.1.1.9. és 2.1.1.14. pontban foglaltak alkalmazandóak.


Vissza a webbshopra

Oldal tetejére