• 2022. augusztus 3.
Bükkösd, Kazincbarcika, Sály, Sátoraljaújhely, Tokaj, Veszprém, Szigetvár, Szentes
  • 2022. július 12.
Perőcsény, Budapest - Széchenyi hegy, Balassagyarmat, Karancs, Kékesd, Nagylóc, Nagymaros, Orfű, Pásztó, Pécs-Diána, Pécs-Misina, Salgótarján, Siklós, Szentgotthárd, Sopron, Patak, Szolnok
  • 2022. július 1.
2022. július 3 (vasárnap) 23:00-tól 2022. július 4 (hétfő) 04:15-ig
  • 2022. június 23.
Tájékoztatjuk Előfizetőinket, hogy 2022. június 22. napjától megszüntetjük a hangazonosítás lehetőségét, amellyel összefüggésben az Adatkezelési Tájékoztatóból is törlésre került ez az adatkezelés, s a hangazonosítás során keletkezett hangminták pedig törlésre kerültek. Az érintettek külön levélben is értesítésre kerülnek.

TV+NET csomagok

Tévés csomagok már mobilinternettel együtt is elérhetők kínálatunkban!

Több TV csatorna, kevesebb Net? Vagy épp fordítva szeretnéd? Válassz igényeid szerint!

A kiválasztott csomagot pár egyszerű lépésben rendelheted meg webshopunkban! TV + NET csomagjaink kizárólag mindigTV PRÉMIUM Alap vagy mindigTV PRÉMIUM Családi csomaggal együtt rendelhetőek.
* Bármely TV + NET csomag választása esetén, 12 hónapos határozott idejű szerződéssel a desktop router 0 Ft, határozatlan idejű szerződés esetén az eszköz egyszeri díja 33 200 Ft. A PRIME DTT-0901 dekóder egyszeri díja 14 999 Ft. Egyszeri regisztrációs díj 5000 Ft. Vásárlás előtt ellenőrizze a tévés lefedettséget honlapunkon! A TV szolgáltatás igénybevételéhez további eszközökre (pl. antenna) van szükség, amelyek szabadpiaci forgalomban beszerezhetők. Az adatforgalmi keret csak belföldön vehető igénybe.


A plusz éjszakai adatkeret este 23:00 és másnap reggel 8:00 óra közötti idősávban további belföldi adatforgalmi keretet biztosít 0 Ft-ért,
ezzel a havi adatkeretedet megduplázhatod.


Akciós feltételeink új ügyfeleinknek>>

Akciós feltételek mindigTV PRÉMIUM ügyfeleknek>>
TV+NET általános szerződési feltételek>>


A tévés eszköznél kiválasztott CI+ modul mellé desktop vagy MiFi routert választhat.
Dekóder választása esetén azonban csak desktop router vásárolható.

Huawei E5785 (MiFi router) beüzemelési útmutatója itt található>>

Huawei B628-265 router beüzemelési útmutató itt található>>

Alcatel HH71VM 4G Desktop router - jelenleg webshopunk kínálatában.

*A plusz éjszakai adatkeret este 23:00 és másnap reggel 8:00 óra közötti idősávban további belföldi adatforgalmi keretet biztosít 0 Ft-ért, ezzel a havi adatkeretedet megduplázhatod.


Kiegészítő adatjegyek

A szolgáltatás mellé lehetőség van egyszeri kiegészítő adatjegy vásárlásra is. Kiegészítő adatjegy kizárólag meglévő szerződés mellé igényelhető személyes ügyfélszolgálati irodáinkban és a call centerünkön keresztül a 1211-es telefonszámon.


A 10 GB, 30 GB illetve 100 GB egyszeri adatjegyek egyszeri extra adatkeretet biztosítanak, mely adatkeretek a megrendeléstől számított 30 napig használhatóak fel belföldön, valamint az 1. roaming díjzóna országaiban. Egyszeri adatjegy maximum 1db vehető igénybe adott Mobilinternet csomag mellett.  Az adatjegyekben foglalt extra adatmennyiség a megrendeléstől számított 30 teljes napig használható fel. A fel nem használt mennyiség a 30 nap leteltét követően törlődik.Az adatkeretek fogyási sorrendje a következők szerint alakul: először mindig az egyszeri adatjegy által adott adatkeret majd a tarifacsomagba épített mennyiség csökken. Az adatjegyekben foglalt adatmennyiség a tarifacsomagban meghatározott sebességen vehető igénybe.

Oldal tetejére