TV+NET csomagok

Tévés csomagok már mobilinternettel együtt is elérhetők kínálatunkban!

Több TV csatorna, kevesebb Net? Vagy épp fordítva szeretnéd? Válassz igényeid szerint!

KIEMELT AJÁNLATUNK

A plusz éjszakai adatkeret este 23:00 és másnap reggel 8:00 óra közötti idősávban további belföldi adatforgalmi keretet biztosít 0 ft-ért,
ezzel a havi adatkeretedet megduplázhatod.A kiválasztott csomagot pár egyszerű lépésben rendelheted meg webshopunkban!* Bármely TV + NET csomag választása esetén, 12 hónapos határozott idejű szerződéssel a desktop router 0 Ft, határozatlan idejű szerződés esetén az eszköz egyszeri díja 33 200 Ft. A PRIME DTT-0901 dekóder egyszeri díja 12 hónapos határozott idejű szerződéssel most 0 Ft, határozatlan idejű szerződés esetén az eszköz egyszeri díja 14 999 Ft. Egyszeri regisztrációs díj 5000 Ft. Vásárlás előtt ellenőrizze a tévés lefedettséget honlapunkon! A TV szolgáltatás igénybevételéhez további eszközökre (pl. antenna) van szükség, amelyek szabadpiaci forgalomban beszerezhetők. Az adatforgalmi keret csak belföldön vehető igénybe.

Akciós feltételeink új ügyfeleinknek>>
Akciós feltételek mindigTV PRÉMIUM ügyfeleknek>>
TV+NET általános szerződési feltételek>>


További TV + NET csomagjaink mindigTV PRÉMIUM Alap vagy mindigTV PRÉMIUM Családi csomaggal rendelhetőek.


TV+NET további csomagajánlataink


A TV+NET termék 1év hűségidő vállalással, vagy hűségidő nélkül választható.

A tévés eszköznél kiválasztott CI+ modul mellé desktop vagy MiFi routert választhat.
Dekóder választása esetén azonban csak desktop router vásárolható.

Huawei E5785 (MiFi router) beüzemelési útmutatója itt található>>

Huawei B628-265 router beüzemelési útmutató itt található>>

Huawei B535 (desktop router)beüzemelési útmutatója itt található>> (Kifutott router, nem rendelhető!)

*A plusz éjszakai adatkeret este 23:00 és másnap reggel 8:00 óra közötti idősávban további belföldi adatforgalmi keretet biztosít 0 Ft-ért, ezzel a havi adatkeretedet megduplázhatod.


Kiegészítő adatjegyek

A szolgáltatás mellé lehetőség van egyszeri kiegészítő adatjegy vásárlásra is. Kiegészítő adatjegy kizárólag meglévő szerződés mellé igényelhető személyes ügyfélszolgálati irodáinkban és a call centerünkön keresztül a 1211-es telefonszámon.


A 10 GB, 30 GB illetve 100 GB egyszeri adatjegyek egyszeri extra adatkeretet biztosítanak, mely adatkeretek a megrendeléstől számított 30 napig használhatóak fel belföldön, valamint az 1. roaming díjzóna országaiban. Egyszeri adatjegy maximum 1db vehető igénybe adott Mobilinternet csomag mellett.  Az adatjegyekben foglalt extra adatmennyiség a megrendeléstől számított 30 teljes napig használható fel. A fel nem használt mennyiség a 30 nap leteltét követően törlődik.Az adatkeretek fogyási sorrendje a következők szerint alakul: először mindig az egyszeri adatjegy által adott adatkeret majd a tarifacsomagba épített mennyiség csökken. Az adatjegyekben foglalt adatmennyiség a tarifacsomagban meghatározott sebességen vehető igénybe.

Oldal tetejére