• 2022. június 24.
Az emlékek idővel megszépülnek, vagy még szebbek lesznek.
  • 2022. június 18.
Van, amikor az ember segít az állaton, máskor fordul a helyzet.
  • 2022. június 13.
A nyári szünidő sok izgalmas programot tartogat.
  • 2022. június 3.
Vannak feladatok, amelyeket mindenképpen teljesíteni kell.
  • 2022. május 19.
Ha Ethan Hunt akcióba lendül, akkor minimum a világ megmentése a feladat.

Végy egy csipet paprikát és egy sztárszakácsot – főzős műsorok a TV Paprikán

  • 2016. május 4.

Enni mindenki szeret, de napjainkban már főzés iránt is egyre többen lelkesednek.

Kép forrása: http://www.cbc.ca Kép forrása: http://www.cbc.ca

Végy egy csipet paprikát és egy sztárszakácsot – főzős műsorok a TV Paprikán

Enni mindenki szeret, de napjainkban már főzés iránt is egyre többen lelkesednek. Rájöttek, hogy az alapanyagok beszerzése, a receptek kigondolása és megvalósítása nem csak, hogy kreatív feladat, amely jó kikapcsolódást nyújthat, de a végeredmény egyszerre lehet egészséges és finom. Ezt a népszerűséget ma már szinte minden tv adó meglovagolta, mindenhol találkozhatunk főzős műsorral, és vannak szolgáltatók, akik az egész műsorrendjüket erre a témára építik fel, mint például a TV Paprika.

Ezen az adón tényleg mindent megtalálhat az érdeklődő, ami a konyhaművészettel kapcsolatban érdekes lehet. A TV Paprikán látható számos sorozat közül vannak olyanok, amelyek egy-egy adott ország vagy régió konyháját mutatják be –például a „Kóstold meg Portugáliát”, „A Görögország ezer íze” vagy a „Gyorsan, egyszerűen bajorul”- és vannak olyanok, amelyek egy-egy ételfajta elkészítésének a titkaiba nyújtanak hasznos bepillantást (A legjobb pizzák nyomában, Mimi francia desszertjei, Csokiba mártva).

A legnagyobb érdeklődésre talán az olyan műsorok számíthatnak a TV Paprika műsorában, mint „A világ ikonikus ételei” című, melyben legendás és klasszikus ételeket mutatnak be, mégpedig úgy, hogy amellett, hogy meg is főzik őket, a történetükről is mesélnek. Érdekes lehet megismerni egy-egy olyan étel megszületésének és fejlődésének az eseménysorát, melyet akár naponta fogyasztunk, de sohasem gondoltunk bele abba, hogy ki lehetett az első, aki elkészítette.

Nyilvánvalóan sok rajongójuk van a nemzetközi konyhavilág sztárszakácsainak. A TV Paprika nézőinek sem kell nélkülözniük ezeknek a hölgyeknek és uraknak a látványos műsorait, így figyelemmel követhetik Nigella Lawson, Heston Blumenthal, Anthony Bourdain, Jamie Olivier fantasztikus tudását és pompás ételművészetét is.

Ha egy dolgot szabad ajánlanunk Önöknek, akkor vigyázzanak arra, hogy soha ne üljenek le éhesen a TV Paprika műsora elé, mert rövid időn belül a konyhájukban fogják találni magukat, miközben azon tépelődnek, hogy miből tudnának gyorsan valami laktatót és nagyon finomat összedobni. (Akik járnak piacra vásárolni, azok ott is találkozhatnak azzal a kiírással, hogy TV paprika. Ebben az esetben ez a monogram nem azt jelenti, hogy ezzel a zöldséggel akár a TV Paprika adását is nézhetik, hanem a „tölteni való” rövidítése.)

A TV Paprika adása a mindigTV PRÉMIUM Családi csomagjában érhető el.

Oldal tetejére