• 2021. november 30.
Nézd kódolatlanul a TV Paprika műsorát 2021. november 29 és december 12. között.
  • 2021. november 23.
2021. november 22 és december 5. között a mindigTV minden használója kódolatlanul érheti el a Discovery Channel műsorát.
  • 2021. november 19.
Elképesztő elegancia a bűnözésben és az öltözködésben is.
  • 2021. november 6.
Mindenki érkezett már válaszúthoz, amikor döntést kellett hozni a jövőjéről.
  • 2021. október 21.
Ártatlanul börtönbe kerülni igen kellemetlen helyzet.

Történelmi fegyverek a Discovery Channel új sorozatában

  • 2016. február 25.

A minket körülvevő világ érdekességeit és titkait exkluzív műsoraiban bemutató Discovery Channel új sorozatában Paul Shull történelmi fegyvereket kelt életre.

Történelmi fegyverek a Discovery Channel új sorozatában

A minket körülvevő világ érdekességeit és titkait exkluzív műsoraiban bemutató Discovery Channel új sorozatában Paul Shull történelmi fegyvereket kelt életre. A történelmet és a fegyvereket egyaránt imádó Paul "A fegyvervadász" címet viselő sorozatban legendás fegyvereket mutat be, kezdve a középkori kardoktól egészen a tankokig bezárólag. A fegyverek felkutatásában és hiteles bemutatásában egy egész csapat - történészek, harctéri nyomozók, fegyvergyűjtők- állnak a műsorvezető segítségére. Az első epizódban például Shull Kanada északnyugati vidékének vadregényes erdőségeibe tart, hogy segítsen helyreállítani egy igazi ritkaságot: egy Achilles páncélvadászt. Egy másik részben Paul és csapata megpróbálja kideríteni, melyik volt a II. Világháború legprofibb mesterlövész puskája. De akár az államokat is körbejárja a csapat, hogy megtalálja és felújítsa az eredeti amerikai polgárháborús ágyúkat. "A Fegyvervadász" új részeit minden szombaton este, 21 órai kezdéssel nézheti meg a Discovery Channel műsorában. A február 27-i adás témája a mesterlövészpuskák lesznek és a csapat megpróbálja kideríteni, hogy melyik a legjobb közöttük.

A Discovery Channel kiemelt műsorai: Viharvadászok, Aranyláz a Bering-tengeren, Dynamo – varázslat a világ körül, Kíváncsiság, A túlélés törvényei, Állítólag, Hogyan készült?

A Discovery Channel műsora elérhető a mindigTV családi csomagjában.
Oldal tetejére