• 2020. december 3.
Agatha Christie klasszikus krimije számos feldolgozást ért már meg. Íme a legfrissebb.
  • 2020. december 3.
Nemzetközi és hazai sikersorozatok, valóságshow-k és gyerekműsorok széles kínálata minden korosztály számára, magyar nyelven.
  • 2020. november 30.
Megszerezni és megtartani a hatalmat, ez a feladat.
  • 2020. november 26.
Az álmok fontosak, és aki őszintén hisz bennük és kitartó, meg is valósítja őket.
  • 2020. november 23.
Kietlen táj, bartáságtalan emberek és egy halott lány.

Szorít az idő - a Giallo című film a Filmbox műsorában

  • 2020. január 6.

Amikor egy tébolyult gyilkos elrabol valakit, nincs sok idő a megtalálására

Kép forrása: www.filmtett.ro/ Kép forrása: www.filmtett.ro/

A fotómodellként dolgozó Celine-t egy megszállott sorozatgyilkos elrabolja, amikor a testvéréhez utazik. Mivel nem érkezik meg időben, a testvére jelenti az eltűnését és Enzo Avolfi FBI ügynökre bízzák – akit Adrien Brody alakítja - az ügy kivizsgálását.

Avolfi éppen egy sorozatgyilkos után nyomoz, aki nőket rabol el és gyilkol meg, és attól tart, hogy Celine eltűnéséhez is neki lehet köze.
A kitartó munkának köszönhetően a nyomozó sok mindent tud meg a tettesről, aki egy ponton váltságdíj ellenében hajlandónak mutatkozik arra, hogy elengedje Celine-t. Azonban Avolfi nyomozó nem tud megbízni egy ilyen ember szavában. De ahogy egyre közelebb jutnak az elkövetőhöz, egy ponton már elkerülhetetlen lesz a végső összecsapás. A nagy kérdés már csak az, hogy ki győz és életben találják-e még Celine-t?
A Giallo című filmet január 8-án, szerdán, 21 órai kezdéssel nézhetik meg a Filmbox műsorában, mely elérhető a mindigTV PRÉMIUM Családi csomagjában.

Oldal tetejére