• 2022. szeptember 23.
Gyűjtsd össze a legjobb embereket, hogy nagy dolgokat hozhass létre.
  • 2022. szeptember 15.
Jól jön az összefogás, amikor igazán veszélyes az ellenfél.
  • 2022. szeptember 8.
Vannak helyzetek, amikor muszáj megoldást találnunk a felmerülő nehézségekre.
  • 2022. szeptember 1.
Ha egy vonat elszabadul, nem könnyű megállítani kisiklás nélkül.
  • 2022. augusztus 26.
A gyermekkori barátságok igen erős köteléket alkotnak.

Szórakozva tanulni – a Da Vinci Learning izgalmas felfedező műsorai

  • 2016. április 21.

A Da Vinci Learning műsoraival igyekszik minden korosztálynak érdekes és tanulságos tartalmakat közvetíteni...

Kép forrása: www.davinci-learning.com Kép forrása: www.davinci-learning.com

Szórakozva tanulni – a Da Vinci Learning izgalmas felfedező műsorai

A Da Vinci Learning műsoraival igyekszik minden korosztálynak érdekes és tanulságos tartalmakat közvetíteni, így joggal remélhetik, hogy akár az egész család – szülők és gyermekek- is leülnek egyszerre a képernyő elé, hogy közösen csodálkozzanak rá a bennünket körülvevő világra. A csatorna műsorbeosztása szerint a reggeli-délelőtti műsorok a gyermekeknek szólnak, a délutáni adások a családoknak – gyermekeknek és felnőtteknek egyaránt érdekes témákkal -, míg este a felnőtt korosztály megcélzó tartalmakat nézhetünk.

Az oktató csatorna változatos tartalom kínálatába a történelem jeles eseményeinek ismertetése mellett az is belefér, hogy lakásunkat virtuális laboratóriummá varázsolják, lenyűgöző kísérleteket bemutatva.

A Da Vinci Learning műsorainak május havi fókusztémája a madarak. Pontosan ezzel a címmel –Fókuszban: Madarak- látható egy műsor az adón, melyben arra keresik a választ, hogy miként képesek repülni a madarak. Az evolúció során üreges, levegővel teli csontozatuk alakult ki, ennem is köszönhetik, hogy a levegőbe tudnak emelkedni. De mégsem repül minden madár, nincs mindegyiknek tolla és nem is tojik mindegyik tojást! A téma feldolgozása arra is lehetőséget adott a készítőknek, hogy egészen a „tollas dinoszauruszokig” koráig visszamenjenek a föld történetében, és megnézzék mivé fejlődtek az évszázadok során az akkori „mesebeli szörnyek”.

A Da Vinci Learning elérhető a mindigTV PRÉMIUM Családi csomagjában.

Oldal tetejére