• 2021. október 21.
Ártatlanul börtönbe kerülni igen kellemetlen helyzet.
  • 2021. október 14.
Van, akit még a halál sem állít meg abban, hogy üldözze a gonoszt.
  • 2021. október 8.
Elnyerni a másik fél hódolatát sokféleképpen lehetséges.
  • 2021. október 1.
Néha úgy hozza a sors, hogy nem várt események változtatják meg az életünket.
  • 2021. szeptember 22.
A mesék fontosak és nagyon sok igazságot tartalmaznak.

Sivatagi kaland - A három testőr Afrikában című film a Prime TV műsorában

  • 2018. december 6.

Rejtő Jenő, azaz P. Howard történeteit szinte mindenki olvasta, ismeri. Ezek az írások egy olyan világot mutatnak meg nekünk, amelyet a legtöbben csak kalandregényekből ismerhetnek

Kép forrása: https://port.hu Kép forrása: https://port.hu

Amikor a regényt olvassuk, látjuk is magunk előtt az extravagáns rejtői figurákat és környezetet. Szinte képregényként elevenednek meg a jelenetek az olvasók előtt, és már többen próbálkoztak
a sztorik filmes és színpadi adaptációjával is. Sokak szerint ez eleve reménytelen próbálkozás, de mégis minden alkalommal reménykedünk, hogy most majd egy hamisítatlan Rajtő miliőt láthatunk viszont.
A három testőr Afrikában című film alkotói mindent megtettek, hogy megfeleljenek a rejtői univerzum elvárásainak. Ebben a történetben is központi szerepet kap az idegenlégió és a sivatag, valamint pár bátor és kellően kalandvágyó fiatalember, akik egy kedves hölgy kedvéért még arra is hajlandóak, hogy megismerjék a légió büntetőtáborát, ahol igen meglepő körülményeket fognak tapasztalni.
A három testőr Afrikában című filmet december 9-én, 21 órai kezdéssel tudják megnézni a Prime TV műsorában, mely elérhető a Mindig TV Extra Alapcsomagjában.

Oldal tetejére