• 2021. október 21.
Ártatlanul börtönbe kerülni igen kellemetlen helyzet.
  • 2021. október 14.
Van, akit még a halál sem állít meg abban, hogy üldözze a gonoszt.
  • 2021. október 8.
Elnyerni a másik fél hódolatát sokféleképpen lehetséges.
  • 2021. október 1.
Néha úgy hozza a sors, hogy nem várt események változtatják meg az életünket.
  • 2021. szeptember 22.
A mesék fontosak és nagyon sok igazságot tartalmaznak.

Párizs megér egy kis cincogást – az Anatol, a kisegér a Kiwi TV műsorában

  • 2018. január 5.

Érdekes, hogy miközben az emberek nagy része retteg az egerektől, mégis rengeteg mesetörténet szereplői a kis szürke bundás rágcsálók.

Kép forrása: https://player.stv.tv/ Kép forrása: https://player.stv.tv/

Talán azért szeretik az egereket középpontba tenni ezekben a történetekben, mert olyan picik, annyira sebezhetőnek tűnnek, mint ahogy az ember is így érzi magát a világmindenség részeként. És az egércsaládok mindig népesek, így sok minden történik velük.

Rajzfilmfiguraként pedig egészen aranyosak és jellemzően igen talpraesetten intézik a dolgaikat.

A Kiwi TV műsorában látható rajzfilm főszereplője, Anatole is ilyen. Feleségével és hat gyermekével Párizsban élnek, és valahogy mindig új kalandba keverednek, melyből eszüknek és találékonyságuknak – valamint a család régi jó barátjának, Gastonnak – köszönhetően, mindig sikerül jól kikeveredniük.

Párizsban egy egér is király, hiszen köztudott a franciák kulináris igényessége, márpedig ahol minőségi ételek esznek, ott a lehulló morzsák is főúri csemegék.

A széria legelső része rögtön Anatole párizsi kalandjaiba enged bepillantást, azaz jó eséllyel láthatjuk a „Fény városának” emblematikus helyszíneit is, már csak az a kérdés, hogy egy egér fölmerészkedik-e az Eiffel-torony tetejére, vagy a turisztikai látnivalók hidegen hagyják a kis szürke budásokat.

Az Anatole, a kisegér rajzfilmsorozat első és második részét január 6-án és 7-én – 16 óra 30 perces kezdéssel – nézhetik meg a Kiwi TV műsorában, mely elérhető a mindigTV PRÉMIUM Családi csomagjában.

Oldal tetejére