• 2021. október 21.
Ártatlanul börtönbe kerülni igen kellemetlen helyzet.
  • 2021. október 14.
Van, akit még a halál sem állít meg abban, hogy üldözze a gonoszt.
  • 2021. október 8.
Elnyerni a másik fél hódolatát sokféleképpen lehetséges.
  • 2021. október 1.
Néha úgy hozza a sors, hogy nem várt események változtatják meg az életünket.
  • 2021. szeptember 22.
A mesék fontosak és nagyon sok igazságot tartalmaznak.

Magyar tévéfilmek, kisjátékfilmek és dokumentumfilmek a mindigTV GO felületen.

  • 2020. március 5.

Használja ki az egyedülálló lehetőséget, nézzen friss magyar alkotásokat március 15-ig a mindigTV GO felületen

2019 magyar filmtermésének legjavát, tévéfilmeket, kisjátékfilmeket és dokumentumfilmeket nézhet meg most a mindigTV GO felületen.

2020. március 15-ig a mindigTV GO felületén minden regisztrált felhasználó részére ingyenesen elérhetőek a Magyar Filmdíj 2020 - Magyar Mozgókép Szemle programjának válogatott alkotásai, köztük a Koller Éva bátorsága című kisjátékfilm, mely 1948-ban játszódik, amikor a háború után próbál mindenki új életet kezdeni. Koller Éva holokauszt-túlélő, és amikor egy nap felismeri azt a csendőrt, aki őt deportálta, megpróbálja feljelenteni, de kiderül, hogy az illető az új rendszerben fontos pozíciót tölt be. A nőnek döntenie kell, hogy küzd az igazságáért, vagy csendben marad.

Szintén érdekes alapötletet bont ki a Becsületes megtaláló című kisjátékfilm, melynek főhőse, Feri, miután nehezen ismerkedik, úgy próbál családokkal kapcsolatba kerülni, hogy ellopja a kutyájukat, majd "becsületes megtalálóként" jelentkezik náluk. Az igazság azonban előbb vagy utóbb, de kiderül.

Oldal tetejére