• 2022. augusztus 11.
Egy találkozás régi szerelmünkkel, felizzíthatja a parazsat.
  • 2022. július 29.
Egy beszerző körút könnyen okozhat hatalmas kalamajkát.
  • 2022. július 22.
A gyereknevelés nem könnyű feladat, főleg két életrevaló kölyök esetében.
  • 2022. július 15.
Ahol napfény van, ott akad árnyék is.
  • 2022. július 7.
Az ég kék, a házak hófehérek, a tengerpart pedig álomszép

Ideje lenne felnőni! – az Apafej a Super TV2 műsorában

  • 2018. január 18.

A fiatalok egyre később lesznek önállóak és egyre nehezebben adják a fejüket családalapításra. Az Apafej főhőse is egy felnőni képtelen srác, de egy napon az ő életében is eljön a változás pillanata.

  Kép forrása: http://www.sky.com/ Kép forrása: http://www.sky.com/

Sonny (Adam Sandler) már 32 éves, de nagyon régóta nem gondolkozik és viselkedik úgy, mint ahogy a korához illő volna. Valamikor szép reményekkel végezte el az iskoláit, de a felnőtt léttel járó komoly és felelősségteljes élet nem vonzotta.

Sem apja sorozatos noszogatása, sem a barátnője ultimátumai nem hatották meg. Így most egyedül van, amit nagyon élvez, bár otthona még a legénylakások között is kirívó példának számít.

Nem sokat gondolkodik akkor sem, amikor egy ötéves gyermek felügyeletére kérik meg. Életmódján a legkisebb mértékig sem kíván változtatni, azonban a gyermek fokozatosan ráébreszti arra, hogy mit jelent gondoskodni valakiről, törődni vele, alkalmazkodni hozzá.

Az Apafej Adam Sandler igen bőséges életművének egy igen jól sikerült, szerethető és kifejezetten szórakozató darabja.

Az Apafej című filmet január 20-án – szombaton – 19 órai kezdéssel nézhetik meg a Super TV2 műsorában, mely elérhető a mindigTV PRÉMIUM Alapcsomagjában.

És akinek bejött a téma, az maradjon még a Super TV2 műsorán, mert az Apafej után rögtön a TED című vígjáték kerül adásba, melynek főhőse nagyon hasonló cipőben jár, de nála is eljön a pillanat, amikor túlkoros gyermekből végre felnőtté kell válnia.

Oldal tetejére