• 2022. június 24.
Az emlékek idővel megszépülnek, vagy még szebbek lesznek.
  • 2022. június 18.
Van, amikor az ember segít az állaton, máskor fordul a helyzet.
  • 2022. június 13.
A nyári szünidő sok izgalmas programot tartogat.
  • 2022. június 3.
Vannak feladatok, amelyeket mindenképpen teljesíteni kell.
  • 2022. május 19.
Ha Ethan Hunt akcióba lendül, akkor minimum a világ megmentése a feladat.

Fiatal harcművész hüllők, azaz Tini Nindzsa Teknőcök

  • 2016. május 17.

Nem olyan régen még a mozivásznon hódítottak (és hamarosan visszatérnek oda), most viszont a Nickelodeon adásában láthatjuk az új, 4. évadát a világszerte népszerű sorozatnak.

Kép forrása : supernaturalmovies.blog.hu Kép forrása : supernaturalmovies.blog.hu

Fiatal harcművész hüllők, azaz Tini Nindzsa Teknőcök

Nem olyan régen még a mozivásznon hódítottak (és hamarosan visszatérnek oda), most viszont a Nickelodeon adásában láthatjuk az új, 4. évadát a világszerte népszerű sorozatnak. A kis kedvencek ezúttal valóban az egeket ostromolják, ugyanis a világűrt veszik célba, ahol egy veszélyes mesterséges intelligenciával kerülnek összetűzésbe, miközben szerencsére új szövetségesekre is lelnek az univerzumban. Bármennyire is fiatalnak tűnnek a páncélos harcosok, bizony már harminc éve szórakoztatják a gyermekeket és a fiatalos lelkületüket megőrző felnőtteket. Fontos tudni róluk, hogy megküzdenek a legkeményebb gonosztevővel is (még az ördöggel is). A Föld pusztulása után nem is az a nagy kérdés, hogy hol találnak új otthonra és hogy le tudják-e győzni az újabb és még veszélyesebb ellenségeket, hanem az, hogy hol ehetnek örök kedvencükből, a pizzából.

A sorozat új részei mellett, hamarosan érkezik az újabb, izgalmasnak ígérkező egész estés mozifilm is a Tini Nindzsa Teknőcök kalandjaival: a Nickelodeon ráadásul két nappal a hazai premier előtt, június 28-án mutatja be a várva várt filmet.

Akciódús kalandok és minden eddiginél több izgalom: Tini Nindzsa Teknőcök 4. évad május 15-től minden vasárnap 18:10-kor csak a Nickelodeonon, mely elérhető a mindigTV PRÉMIUM Családi csomagjában.

Oldal tetejére