• 2021. január 17.
Csapatban mindig jobb dolgozni, és talán eredményesebb is.
  • 2021. január 14.
A Trollok kedves, vidám lények, de van, akinek ez szúrja a szemét.
  • 2021. január 12.
Egy kis extra pénz mindig jól jön. A kérdés csak az, hogy mit kell érte megtenni.
  • 2021. január 7.
Egy halottkémnek nagyon sok részletre kell figyelnie.
  • 2021. január 4.
Amikor befogadunk valakit, akkor a múltját is beengedjük az életünkbe.

Fától az erdőig - Az őserdő hőse a Film+ műsorában

  • 2020. március 19.

Vannak, akik jobban érzik magukat a természetben, mint egy városban.

kép forrása: www.fanpop.com/ kép forrása: www.fanpop.com/

George a legendás Tarzan modern megfelelője. Neki is az őserdő az otthona, miután itt nevelkedett fel, azt követően, hogy a repülőgép, amelyen a szüleivel utazott még kisgyermekként, lezuhant.
Ursula pedig a vőlegényével utazza be Afrikát, melynek során megpróbálják megtalálni a híres "Fehér Majmot". A túrájuk során azonban egy oroszlán támad rájuk, és George menti meg Ursulát a veszélytől.
Elviszi a lányt az otthonába és bemutatja a barátainak, akik értelemszerűen állatok és nem emberek. George jó szívű, de egy kicsit ügyetlen, így a liánon lengés közben sokszor ütközik a fák törzsének. Most azonban olyan történik vele, amire senki nem készülhet fel előre:beleszeret Ursulába és követi őt az Egyesült Államokba, ahol a család igencsak tartózkodóan fogadja a lányuk újdonsült ismerősét.
Közben Ursula vőlegénye mindenáron magával akarja vinni az egyik különleges, emberi tulajdonságokat is mutató majmot. Terve részben sikerrel is jár, azonban amikor George értesül arról, hogy a barátai veszélyben vannak, haladéktalanul hazautazik, hogy segítsen nekik. Hamarosan utánaindul Ursula is, aki rájött, hogy szereti George-t, és vele szeretne élni.
Az izgalmak pedig csak most kezdődnek igazán, de ezekről nem szeretnénk semmit sem elárulni! Nézzek meg Az őserdő hőse című filmet március 21-én, szombaton, 19 órai kezdéssel a Film+ műsorában, mely elérhető a mindigTV PRÉMIUM Alapcsomagjában.

Oldal tetejére