• 2021. január 17.
Csapatban mindig jobb dolgozni, és talán eredményesebb is.
  • 2021. január 14.
A Trollok kedves, vidám lények, de van, akinek ez szúrja a szemét.
  • 2021. január 12.
Egy kis extra pénz mindig jól jön. A kérdés csak az, hogy mit kell érte megtenni.
  • 2021. január 7.
Egy halottkémnek nagyon sok részletre kell figyelnie.
  • 2021. január 4.
Amikor befogadunk valakit, akkor a múltját is beengedjük az életünkbe.

Értelem és érzelem – az Anna és a király című film a Paramount Channel műsorában

  • 2019. április 15.

Klasszikus, de egyben megunhatatlan történet, amikor egy uralkodó és egy hétköznapi ember között szerelem szövődik.

Napjainkban talán már az a ritkább, ha egy kékvérű uralkodó jelölt társadalmi rangban hozzá illő társat választ. A világ és már a királyi családok is elfogadták, hogy gyermekeik inkább ahhoz mennek, akit szeretnek, mintsem ahhoz, aki jobban illik az elfogadott szokásrendbe.

Anna Leonowens a viktoriánus Angliában élt, azaz egy jóval zártabb és merevebb társadalmi rendnek volt a tagja. Már az is meglepő volt, hogy férj nélkül, gyermekével utazott el a távoli Sziámban, ahol az uralkodó legidősebb fiának, egyben a trón várományosának tanítására kérték fel. Sziám azonban nagyon más kultúra, ahol a nőknek sok mindenhez nincs joguk.
Anna azonban talpraesett és céltudatos, így kiharcolja, hogy találkozhasson az uralkodóval, akinek azonnal szimpatikus lesz a hölgy és mivel szeretné, ha országa is modernebb lenne, megbízza a királyi család összes tagjának a tanításával.
Idővel a kölcsönös szimpátia szerelemmé alakul közöttünk, azonban ennek a kapcsolatnak semmilyen esély sincs a boldog beteljesedésre.
Az Anna és a király című filmet április 16.-án, kedden, 17 óra 55 perces kezdéssel nézhetik meg a Paramount Channel tévéadón, melynek műsora elérhető a mindigTV PRÉMIUM Alapcsomagjában.

Kép forrása:  www.criticsatlarge.ca/ Kép forrása: www.criticsatlarge.ca/
Oldal tetejére