• 2021. november 30.
Nézd kódolatlanul a TV Paprika műsorát 2021. november 29 és december 12. között.
  • 2021. november 23.
2021. november 22 és december 5. között a mindigTV minden használója kódolatlanul érheti el a Discovery Channel műsorát.
  • 2021. november 19.
Elképesztő elegancia a bűnözésben és az öltözködésben is.
  • 2021. november 6.
Mindenki érkezett már válaszúthoz, amikor döntést kellett hozni a jövőjéről.
  • 2021. október 21.
Ártatlanul börtönbe kerülni igen kellemetlen helyzet.

Dízeltesók és benzinfalók - Áprilistól vadonatúj turbó sorozatok csak a Discovery Channel műsorán!

  • 2016. április 4.

Az autók szerelmeseinek kedvez áprilisi műsorajánlatával a Discovery Channel, melyen ebben a hónapban három vadonatúj sorozat is indul a témában.

Dízeltesók és benzinfalók - Áprilistól vadonatúj turbó sorozatok csak a Discovery Channel műsorán!

Az autók szerelmeseinek kedvez áprilisi műsorajánlatával a Discovery Channel, melyen ebben a hónapban három vadonatúj sorozat is indul a témában. A Turbó péntek blokkban lesz látható a Dízeltesók, amelyben megismerhetjük Heavy D-t és Diesel Dave-et, a közösségi médiában hihetetlenül népszerű testvérpárt, akik extravagáns csapatukkal teherautókat turbóznak fel. A Dízeltesók sorozat április 1-től látható.

Közben ne kerülje el a figyelmünket a Hogyan készült? Álomautók széria sem, amely április 3-án mindjárt dupla részes epizóddal indított, és igazi autó klasszikusok legbelsőbb titkait mutatja meg. Olyan legendás járművek működését, külsejét és összeszerelését követhetjük nyomon, mint az Alfa Romeo 4C vagy a Pagani Huay.

Április 17-én (vasárnap, 13 órai kezdettel) következik a harmadik új műsor, az Elvis, a versenyautók királya első adása. Marc „Elvis” Priestley tíz évig volt a McLaren Racing Formula 1 csapatának szerelője és az epizódok során most az autórajongók és klubok szubkultúráját mutatja be az Elvis, a versenyautók királya című sorozatban.

Április 10-én, 18 órától ismét két epizódot láthatnak a Hogyan készült? Álomautók sorozatból. Pénteken –április 8-án- pedig 21 órától Dízeltesók (előtte az Amcsi benzinfalók és az Autókereskedők egy-egy része látható), úgyhogy benzingőzös hétvége vár a tv nézőkre!

A Discovery Channel elérhető mindigTV PRÉMIUM Családi csomagjában.

Oldal tetejére