• 2021. október 21.
Ártatlanul börtönbe kerülni igen kellemetlen helyzet.
  • 2021. október 14.
Van, akit még a halál sem állít meg abban, hogy üldözze a gonoszt.
  • 2021. október 8.
Elnyerni a másik fél hódolatát sokféleképpen lehetséges.
  • 2021. október 1.
Néha úgy hozza a sors, hogy nem várt események változtatják meg az életünket.
  • 2021. szeptember 22.
A mesék fontosak és nagyon sok igazságot tartalmaznak.

Azért az űr az úr – az Orville című sorozat a Prime műsorában

  • 2018. január 2.A legendás Star Trek, azaz az Űrszekerek hatottak múzsaként az Orville alkotóira, akik egy félig komikus, félig drámai történetet alkottak meg.

Kép forrása: http://ew.com/ Kép forrása: http://ew.com/

Arra, hogy az emberiség már kinőtte a Föld nyújtotta lehetőségeket, az a számtalan sci-fi a bizonyíték, amely mind egy távoli bolygón illetve a végtelen világűrben játszódik.

Az Orville című sorozat a nem is olyan távoli jövőben, a 25. században játszódik. Főszereplője Ed Mercer, aki a Bolygóközi Szövetség tisztje és egy nagyon komoly megbízatást kap: az Orville nevű felderítő űrhajó kapitányának nevezik ki. A legénységére pedig tényleg igaz a vegyes elnevezés, hiszen emberek mellett űrlények is tagjai a csapatnak, sőt, ha ez nem lenne elég, Ed volt felesége a hajó első tisztje.

Ez a felállás pedig látatlanban is tartalmaz nehéz helyzeteket, feszült pillanatokat.

Az űrhajó különböző diplomácia küldetéseket és expedíciós utazásokat végez el, miközben az összezártság okán alkalmanként kirobban némi feszültség a legénység tagjai között. Az tehát már most biztos, hogy a kapitánynak minden út során szüksége lesz a diplomáciai érzékére, és kíváncsian várjuk, hogy az ex-neje miként fogja elfogadni a parancsait. Mert lehet, hogy az asszony lesz a legnagyobb gondja, hozzá képest minden más csak apró bosszúság lesz az utazások során.

Az Orville című sorozat első epizódját január 3-án, 22 órai kezdéssel nézhetik meg a Prime műsorában, mely elérhető a mindigTV PRÉMIUM Alapcsomagjában (az újabb részeket pedig mindig szerdán fogja vetíteni a csatorna).

Oldal tetejére