• 2021. október 21.
Ártatlanul börtönbe kerülni igen kellemetlen helyzet.
  • 2021. október 14.
Van, akit még a halál sem állít meg abban, hogy üldözze a gonoszt.
  • 2021. október 8.
Elnyerni a másik fél hódolatát sokféleképpen lehetséges.
  • 2021. október 1.
Néha úgy hozza a sors, hogy nem várt események változtatják meg az életünket.
  • 2021. szeptember 22.
A mesék fontosak és nagyon sok igazságot tartalmaznak.

A Da Vinci TV is segíti a tanulást az országos iskolabezárás alatt a mindigTV PRÉMIUM előfizetőinek

  • 2020. március 18.

2020. március 18. és április 30. között a mindigTV PRÉMIUM Alapcsomagjának előfizetői számára is elérhetővé válik a Da Vinci TV műsora.

kép forrása: www.davincikids.tv/ kép forrása: www.davincikids.tv/

A diákok számára most minden elérhető tartalom nagy segítséget nyújthat az otthoni tanulásban, a felkészülésben. Ehhez szeretne a Da Vinci TV hozzájárulni azzal, hogy most 45 napra a mindigTV PRÉMIUM Alapcsomagjának előfizetői számára is elérhetővé teszi a műsorát.

A Da Vinci filozófiája az észrevétlen, szórakoztató tanulás köré épül. A műsorok érthetővé teszik a tudományos elméleteket, felkeltik a kíváncsiságot, és beszélgetésre ösztönözik a családokat. A Da Vinci TV szórakoztató oktatási-ismeretterjesztő sorozatokat kínál a kultúra, művészetek, történelem, matek, természettudományok, valamint sport kategóriákban. A napi 24 órában sugárzó TV-csatorna kreatív és gondolatébresztő programokat kínál a gyerekeknek, de az esti programblokkban középiskolásoknak és felnőtteknek is tartalmas ismereteket nyújt.
A Da Vinci TV-n ebben az időszakban is elérhetők a jól ismert sorozatok, úgy, mint a Tudomány nagyban, a Történelem másképp vagy az Ikerdokik bevetésen, de lesznek különleges premierek is, mint a feltalálókat, illetve azt az utat, ahogyan egy ötletmorzsa világjobbító találmánnyá alakul bemutató, "A Csak nem egy találmány?" című új sorozat, melynek részei március 21-től lesznek láthatóak a Da Vinci TV műsorában.

Oldal tetejére