• 2021. november 30.
Nézd kódolatlanul a TV Paprika műsorát 2021. november 29 és december 12. között.
  • 2021. november 23.
2021. november 22 és december 5. között a mindigTV minden használója kódolatlanul érheti el a Discovery Channel műsorát.
  • 2021. november 19.
Elképesztő elegancia a bűnözésben és az öltözködésben is.
  • 2021. november 6.
Mindenki érkezett már válaszúthoz, amikor döntést kellett hozni a jövőjéről.
  • 2021. október 21.
Ártatlanul börtönbe kerülni igen kellemetlen helyzet.

Ajándék FilmBox+ egy hónapos moziélmény minden előfizetőnk számára

  • 2021. október 22.

Minden mindigTV PRÉMIUM előfizetőnknek egy 30 napig érvényes Filmbox+ kupont küldtünk ajándékba számlalevél mellékletben.

A kupon beváltást követően 30 napig díjmentesen hozzáférhet az alkalmazás teljes kínálatához. A FilmBox+ rendkívül széles választékot kínál a legkülönfélébb műfajokban: hollywoodi mozifilmeket, örökzöld klasszikusokat, népszerű tévésorozatokat és filmművészeti gyöngyszemeket is talál a világ minden tájáról. Mindezt egy helyen, reklámok nélkül! A tartalmak között szabadon, előfizetés nélkül böngészhet.

A kupont a www.filmbox.com/hu weboldalon keresztül aktiválhatja. Az aktiváláshoz FilmBox+ felhasználói fiókkal kell rendelkeznie. A FilmBox+ regisztrációt vagy bejelentkezést követően kattintson a jobb felső sarokban a „Felhasználói nevére”, majd válassza a „Fiókom” menüpontot a legördülő menüben. A következő oldalon kattintson a „Kupon beváltása” feliratra, gépelje be a kapott kuponkódot a megjelenő mezőbe, majd kattintson a „Kupon beváltása” gombra.

A kupon 2021. december 31-ig váltható be és 30 napos hozzáférést biztosít.

A FilmBox+ internetes alkalmazás az egy hónapos időszakot követően a Szabadidő kiegészítő csomag előfizetése esetén érhető el. Az új Szabadidő kiegészítő csomag széles kínálatában mindenki megtalálhatja az érdeklődésének megfelelő programokat természettudományi, ismeretterjesztő, film és felnőtt tartalmak területén.

A Szabadidő kiegészítő műsorcsomag már 699 Ft/hó-tól előfizethető weben, személyes ügyfélszolgálati irodáinkban vagy a 1211-en hívható telefonos ügyfélszolgálaton keresztül is.

Jó szórakozást kívánunk!

Oldal tetejére