• 2021. július 9.
Szentgotthárd, Kazincbarcika, Sály, Sátoraljaújhely, Tokaj, Zalaegerszeg, Zirc
  • 2021. június 18.
mindigTV PRÉMIUM
  • 2021. június 10.
Aggtelek / Perkupa, Domaháza, Felsőgagy, Fony / Boldogkőváralja, Gömörszőlős / Kelemér, Hernádpetri / Pusztaradvány, Kissikátor, Parasznya / Kondó, Szilvásvárad, Vác, Balassagyarmat, Karancs, Nagylóc, Pásztó/Mátraszőlős, Salgótarján, Komádi
  • 2021. május 6.
Békéscsaba, Nagykanizsa, Patak, Perőcsény, Szolnok, Miskolc-Avas, Miskolc-Diósgyőr, Miskolc-Tapolca, Nagymaros, Pécs-Diana, Pécs-Misina, Kékesd, Siklós, Mór, Szombathely
  • 2021. április 16.
Hálózati karbantartás miatt 2021. április 17. 22:00 óra és április 18. 03:00 között webshopunkban és online ügyfélkapunkon időszakosan nem lesznek elérhetőek a szolgáltatásaink.

Elérhető a Filmbox+ internetes alkalmazás

A már jól ismert mindigTV GO felület mellett, további digitális felülethez kaphat hozzáférést díjmentesen.

mindigTV PRÉMIUM Szabadidő kiegészítő csomag előfizetése esetén már a FilmBox+ internetes alkalmazás is elérhető, benne filmek és sorozatok széles kínálatán túl élőben sugárzott filmes és egyéb tematikus tévécsatornákkal. A bejelentkezéshez szükséges kódot a Szabadidő csomagra előfizetőink a számlalevélen találják meg, új előfizetés esetén az első számlalevélen küldjük ki.

Bejelentkezés és regisztráció: www.filmbox.com/hu

Amennyiben még nem rendelkezik mindigTV PRÉMIUM Szabadidő csomag előfizetéssel, keresse kollégáinkat a 1211 telefonszámon vagy rendelje meg csomagját ügyfélkapun keresztül https://ugyfelkapu.mindigtv.hu/CsomagValtas.

Hogyan érhető el a FilmBox+ felület?

A kupont a www.filmbox.com/hu weboldalon keresztül aktiválhatja. Az aktiváláshoz FilmBox+ felhasználói fiókkal kell rendelkeznie.

Regisztrációt vagy bejelentkezést követően kattintson a jobb felső sarokban a „Felhasználói nevére”, majd válassza a „Fiókom” menüpontot a legördülő menüben. A következő oldalon kattintson a „Kupon beváltása” feliratra, gépelje be a kapott kuponkódot a megjelenő mezőbe, majd kattintson a „Kupon beváltása” gombra.

Az aktiváló kód egyedi, és az előfizetéshez tartozik, ezért kérjük, ne adja azt oda másnak. Fontos, hogy egy kóddal csak egy felhasználói fiókra aktiválható a FilmBox+ szolgáltatás.

Amennyiben a FilmBox+ szolgáltatással kapcsolatban kérdése lenne, forduljon bizalommal a FilmBox+ ügyfélszolgálatához a support@filmbox.com e-mail címen.


Oldal tetejére