A matricarendszer

Keresse a mindigTV matricával ellátott készülékeket!


Könnyen megtalálhatja a mindigTV adások és a HbbTV (Hybrid Broadcast Broadband TV) vételére alkalmas vevőberendezéseket a mindigTV matricarendszernek köszönhetően. A mindigTV logójával ellátott matrica igazolja, hogy a gyártó/forgalmazó vállalta a szolgáltatás vételére való alkalmasság biztosítását a készülékek esetében. A matrica a csomagoláson, illetve a vevőtájékoztatón található, valamint a Hivatalos mindigTV Üzletekben további tájékoztatást kaphat.


mindigTV matrica

A mindigTV matrica biztonsági eleme egy vékony, ezüstös, hologramos, fényes csík, amely fénymásolás vagy szkennelés hatására befeketedik.

A matricán szerepel a televíziókészülékek digitális műsorok vételére való alkalmasságának megjelöléséről szóló, Miniszterelnöki Hivatalt vezető miniszter és a közlekedési, hírközlési és energiaügyi miniszter 6/2008. (XI. 27.) MeHVM–KHEM együttes rendelete által kötelezően előírt felirat is: "A készülék alkalmas a magyarországi földfelszíni, szabad hozzáférésű digitális televíziós műsorszórás vételére."

A matricákat szerződéses partnereink használhatják termékeiken.

mindigTV matricás televíziókészülékek

mindigTV matricás dekóderek


​mindigTV HbbTV matrica

A mindigTV szolgáltatás logójával és a jól látható HbbTV felirattal ellátott matrica igazolja, hogy a készüléket a hálózat üzemeltetője bevizsgálta, minősítette, és az adott smart tévékészülék rendelkezik HbbTV-funkcióval, aktivált állapotban képes a HbbTV jel felismerésére.

A HbbTV interaktív televíziós szolgáltatás, mely DVB-T (Digital Video Broadcasting – Terrestrial (a digitális földfelszíni televíziózás európai szabványa) platformon működik, vétele internetkapcsolatot és Hbb-képes tévékészüléket igényel.

A matricákat szerződéses partnereink használhatják termékeiken.


Partnerünk lenne?

A matricák használatát lehetővé tevő, védjegyhasználati megállapodás feltételeiről érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon:

Cím: 1117 Budapest Hengermalom út 19-21. (Új Buda Center). | E-mail: info@mindigtv.hu

A matricákon szereplő szlogen és ábrás megjelölés az Antenna Hungária Zrt. szellemi tulajdona, bejegyzett védjegye. A matricákkal kapcsolatos bármely visszaélés, jogosulatlan használat fogyasztóvédelmi, piacfelügyeleti, rendőrségi, valamint polgári peres és büntető eljárásokat vonhat maga után, amely akár a termékek lefoglalását is eredményezheti. Ennek megfelelően javasoljuk, hogy minden matricával ellátott termék esetén győződjenek meg a matrica eredetiségéről és a használatra vonatkozó jogosultságról!

A matricát jogosulatlanul használókat feltüntetjük honlapunkon.

Oldal tetejére