Új csomagok a mindiGO TV kínálatában


A MINDIGO TV MÁR APPLIKÁCIÓKÉNT IS LETÖLTHETŐ MOBILTELEFONJÁRA. BŐVEBB TELEVÍZIÓS CSATORNAKÍNÁLATTAL, ÚJ FUNKCIÓKKAL ÉS FOLYAMATOSAN FRISSÜLŐ VIDEOTÉKÁVAL VÁRJA ÖNT.

Epic online csomag

Az Epic csomag kínálatában a család minden tagja megtalálja a számára legkedvesebb kikapcsolódást.

Az Epic Drama csatornán múltunk legnagyszerűbb történetei modern, magával ragadó módon újra értelmezve jelenek meg. Jelentős események, nagy emberek és óriási drámák, viharos szenvedélyek, árulások és veszteségek történetei várják nap, mint nap.

Viasat Nature természetfilm- és állatvilág-csatornájával közelebb kerülhetünk a természethez, személyessé váltnak az állatvilág legkülönlegesebb teremtményei. Mindezt látványosan és szórakoztatóan.

Viasat Explore elsősorban sportot, extrém műsorokat kedvelőinek kínál merész, vakmerő, megállíthatatlan kalandokat.


2018. december 10-ét követően az Online Mini csomag neve Epic csomag lett. A csomag ára és tartalma változatlan maradt, továbbra is elérhető mindhárom csatorna. Megszűnik a csomag eddig megszokott előre fizetési konstrukciója azzal, hogy a meglévő díjcsomag a lejárat napjáig használható.A már megkötött havi díjas Online Mini csomag előfizetés számlázása változatlan marad.Új Sony Mozicsomag

A Sony Mozicsomag, a Sony Pictures Television öt népszerű csatornája mellett (VIASAT3, VIASAT6, AXN, Sony Movie Channel, Sony Max) az AXN Now folyamatosan frissülő videótárát is tartalmazza, amelyben olyan műsorok érhetők el, mint a SWAT – Különleges egység, Elfeledve, 200 első randi, Ízig-vérig, Profilozók, Az újonc, Életfogytig zsaru, és az Ártatlan pofon.


MTVA Videotár online csomag

Az online előfizetéssel az élő műsoron kívül hozzáférhet a klasszikus magyar sorozatokat, meséket és filmeket tartalmazó videó könyvtárakhoz.


Szabadidő sport csomag

A vitorlázás, a lovaglás, a horgászat és az online játékok kedvelőinek szóló csomag (Nautical Channel, Class Horse TV, Fishing&Hunting, GameToon HD).


Új előfizetésre a következők szerint biztosítunk lehetőséget

Az Epic, MTVA Videotár és Szabadidő Sport csomagokat a tv.mindigo.hu weboldalon illetve az online ügyfélkapuban bankkártyával fizetheti és a mobil applikációban pedig applikáción belüli vásárlás érhető el. Továbbá megrendelheti személyesen ügyfélszolgálati irodánkban és a call centeren keresztül is.


kizárólag online rendelhető meg egyrészt a webes felületünkön https://tv.mindigo.hu, másrészt az applikációnkban.Az előfizetés részletes leírása itt olvasható: https://tv.mindigo.hu/altalanos-szerzodesi-feltetelek


mindiGO TV

A mindiGO TV szolgáltatás ingyenes minden aktív MinDig TV Extra előfizető részére, igénybevételéhez csupán egy regisztrációra van szükség. A mindiGO TV szolgáltatásról további részleteket itt olvashat


REGISZTRÁLJON MOST ÉS NÉZZE KEDVENC TV MŰSORAIT MOBILON VAGY SZÁMÍTÓGÉPEN BÁRHOL, BÁRMIKOR!


Az első alkalommal, kérjük adja meg adatait, hogy rendszerünk regisztrálni tudja. Ezt követően már az Ön által megadott e-mail cím és jelszó segítségével tud majd bejelentkezni. A mindiGO TV rövid használati útmutatója a linkre kattintva letölthető >>Töltse le az applikációt az alábbi linkeken:


Oldal tetejére