Új Online mini csomag a mindiGO TV kínálatában


Március elején indult a három csatornát tartalmazó Online mini kiegészítő csomagunk, mely csak interneten, a mindiGO TV kínálatában érhető el.

A 299 FT-os havidíjért három különleges csatorna várja Önt is.

Epic Drama Viasat Explore Viasat Nature

Az Online mini csomag kínálatában a család minden tagja megtalálja a számára legkedvesebb kikapcsolódást.

Az Epic Drama csatornán múltunk legnagyszerűbb történetei modern, magával ragadó módon újra értelmezve jelenek meg. Jelentős események, nagy emberek és óriási drámák, viharos szenvedélyek, árulások és veszteségek történetei várják nap, mint nap.

Viasat Nature természetfilm- és állatvilág-csatornájával közelebb kerülhetünk a természethez, személyessé váltnak az állatvilág legkülönlegesebb teremtményei. Mindezt látványosan és szórakoztatóan.

Viasat Explore elsősorban sportot, extrém műsorokat kedvelőinek kínál merész, vakmerő, megállíthatatlan kalandokat.

Amennyiben Ön már MinDig TV Extra előfizető, meglévő Alap- vagy Családi csomagja mellé, online mini csomagunkat személyes ügyfélszolgálati pontjainkon és online ügyfélkapunkban illetve telefonon a 1211-es számon is megrendelheti. Új kiegészítő csomagunk hamarosan online ügyfélkapunkban is megrendelhető lesz.

A mindiGO TV szolgáltatás ingyenes minden aktív MnDig TV Extra előfizető részére, igénybevételéhez csupán egy regisztrációra van szükség.

REGISZTRÁLJON MOST ÉS NÉZZE KEDVENC TV MŰSORAIT MOBILON VAGY SZÁMÍTÓGÉPEN BÁRHOL, BÁRMIKOR!


Az első alkalommal, kérjük adja meg adatait, hogy rendszerünk regisztrálni tudja. Ezt követően már az Ön által megadott e-mail cím és jelszó segítségével tud majd bejelentkezni. A mindiGO TV rövid használati útmutatója a linkre kattintva letölthető >>Oldal tetejére
});