Szolgáltatások árai

Televíziós szolgáltatások árai

HAVIDÍJAS SZOLGÁLTATÁS 2020. FEBRUÁR 20-TÓL

Az egyszeri kártyaaktiválási díj 12 hónapos határozott idejű szerződéskötés esetén bruttó 2.199 Ft. Határozatlan idejű szerződés esetén az egyszeri kártyaaktiválási díj az általános szerződési feltételek (ÁSZF) 2. számú mellékletében szereplő listaár, amely jelenleg bruttó 2.899Ft. A kártyaaktiválási díj kártyánként kerül kiszámlázásra, függetlenül a megrendelt programcsomagoktól.

  • Alap Műsorcsomag díja
  • Családi Műsorcsomag díja
  • Aktív+ és Világjáró tematikus csomagok díja

Az Alap Műsorcsomag havi díja 12 hónapos határozott idejű szerződés esetében az aktiválástól számított első három hónapban bruttó 1.499 Ft/hó. A 4. hónaptól, a hatályos ÁSZF 2. számú mellékletében szereplő listaárat alkalmazza a szolgáltató, amely jelenleg bruttó 1.999 Ft/hó.

A Családi Műsorcsomag havi díja a 12 hónapos határozott idejű szerződés esetében az aktiválástól számított első három hónapban bruttó 2.799 Ft. A 4. hónaptól a hatályos ÁSZF 2. számú mellékletében szereplő listaárat alkalmazza a szolgáltató, amely jelenleg bruttó 3.299 Ft/hó.

A tematikus csomagok havi díja a 12 hónapos határozott idejű szerződés esetében az aktiválástól számított első három hónapban bruttó 599 Ft/hó/csomag. A 4. hónaptól a hatályos ÁSZF 2. számú mellékletében szereplő listaárat alkalmazza a szolgáltató, amely az Aktív+ csomag és Világjáró csomag esetén jelenleg bruttó 799 Ft/hó/csomag.


ELŐRE FIZETETT SZOLGÁLTATÁS 2020. MÁRCIUS 17-TŐL

FELTÖLTŐKÁRTYÁK

Oldal tetejére