Szolgáltatás információk

MinDig TV Extra mobilhang előfiezési tudnivalók

A MinDig TV Extra mobil hang szolgáltatásával hívásokat kezdeményezhet helyi, belföldi távolsági, nemzetközi és mobil hálózatokba egyaránt. A szolgáltatást teljes körűen az a Netfone Telecom Kft. biztosítja, amelynek szolgáltatási portfóliója tavaly az egyik nagy szolgáltatóval kötött MVNO szerződésnek köszönhetően akkor kiegészülhetett mobil szolgáltatással.

A MinDig TV Extra Mobil szolgáltatás előnyei:

  • Ha kívánja, nem változnak a meglevő telefonszámai, mobiltelefonjai (ez utóbbiaknál kikódolás szükséges)
  • Vezetékes, mobil és nemzetközi hívásirányokba kedvező tarifák és havi előfizetési díjakat kínálunk
  • Változatlan telefonálási szokások
  • Nincs beruházási és rejtett költség
  • Kompetens és udvarias ügyfélszolgálat
  • A mobil hang csomag a TV és Internet előfizetéstől teljesen függetlenül rendelhető.

Megrendelés, kiszállítás

Az árakról és akciókról részletes tájékoztatás található a weboldalunkon.

Mobil hang vagy mobilnet megrendelésére budapesti ügyfélszolgálati irodánkban van lehetősége (1117 Budapest Hengermalom út 19-21. - Új Buda Center A15-ös üzlet)

A szerződéskötéshez az alábbiakra lehet szüksége:

Amennyiben Ön minimum 1 éve a MinDig TV Extra televízió vagy internet szolgáltatásának havi díjas előfizetője, továbbá a szerződéskötési szándékát megelőző 1 évben maximum egyszer fizette be késve a számláját, vagy előre fizetett (pre-paid) ügyfelünk, úgy mindössze egy fényképes igazolványt (személyi igazolványt, útlevelet vagy új típusú jogosítványt) és a lakcím kártyáját szükséges magával hoznia.

Ha még nem ügyfelünk minimum 1 éve, de számhordozással szeretne szerződést kötni, úgy a fent említett iratokon felül szükséges még magával hoznia egy három hónapnál nem régebbi – kifizetett - közüzemi számlát (víz-, gáz-, vagy villanyszámla), ami a lakcímkártyáján feltüntetett címre szól. A közüzemi számla helyett megfelel három hónapnál nem régebbi vezetékes telefon-, kábeltévé-, internetszámla, illetve bankszámlakivonat is.

Ha még nem ügyfelünk minimum 1 éve és nem számhordozással kíván tőlünk mobil szolgáltatást rendelni, sajnos nem áll módunkban szerződést kötni Önnel.

A személyesen megrendelt eszközöket (pl. SIM kártya, készülék, mobil stick) a Netfone Telecom Kft. kézbesíti futárszolgálattal 5 munkanapon belül, tehát helyszíni, azonnali átvételre nincsen lehetőség.

A szolgáltatásról további tájékoztatást kaphat ügyfélszolgálati irodáinkban és telefonos ügyfélszolgálatunkon (1211).

A mobil hang szolgáltatásra vonatkozó Általános Szerződési Feltéleleket itt olvashatja

Szolgáltatási terület

A MinDig TV Extra Mobil szolgáltatás az egész ország területén és külföldön is igénybe vehető.

MinDig TV Extra Mobil díjcsomagok

Családbarát díjcsomagjaink akár több SIM kártyával is igényelhetőek, amelyek esetében közösen beszélhető le a havidíj egy része. Válaszható opcióként csoporton belüli, ingyenes hívás lehetőséget (ún. CUG) is kínálunk, amely opció megvásárlása esetén a felek egymás között díjmentesen kezdeményezhetnek hívásokat.

Korlátlan díjcsomagjainkban a piacon egyedülállóan alacsony, 8 forintos percdíjjal telefonálhat, már 9500 forintos havidíjtól.

Mobil hang csomagjainkat E-packban kínáljuk, amely lényegesen kedvezőbb díjazást tesz lehetővé, mint a hagyományos számlázással történő előfizetés.

Mit jelent az E-pack?

Az E-pack segítségével ügyfeleink elektronikus úton intézhetik előfizetéssel kapcsolatban felmerülő ügyeiket.

Az E-pack kedvezmény igénybevételének feltételei a következők:

  • E-számla elfogadása
  • Átutalással, vagy bankkártyával történő fizetés
  • Határidőre történő számlakiegyenlítés

Amennyiben e feltételekből valamelyik nem teljesül, ügyfeleink havi számláján az E-pack kedvezmény nem kerül levonásra. Az E-pack kedvezmény mértéke a MinDig TV Extra Mobil 1000 és a MinDig TV Extra Mobil Korlátlan díjcsomagok esetén 500Ft/ telefonszám, a többi díjcsomag esetén 190,50Ft/ telefonszám.

Minden díjcsomaghoz vásárolható opciók

EU- Adatroaming napijegy- 1250Ft/ SIM- napon belül felhasználható 50MB internet Magyarországon kívül az EU tagországok területén EU—Adatroaming hetijegy- 2990Ft/ SIM- egy hét alatt felhasználható 150MB internet Magyarországon kívül az EU tagországok területén.

*CUG: az egymás közötti ingyenes hívás szolgáltatás elnevezése.

KÉSZÜLÉKEK

Mobil hang szolgáltatásunkhoz Ön készülékeket is igényelhet, amelyek széles spektruma az egyszerűbb, nyomógombos készülékektől az okostelefonokon át a csúcskategóriás eszközökig terjed. A készülékek akár előfizetés nélkül is rendelhetők, azonban az eszközök ára csak akkor kedvezményes, ha moil díjcsomaggal együtt kerül megrendelésre.


Az Antenna Hungária Zrt. a Netfone Telecom Kft. mobil hang- és adatszolgáltatását tartós közvetítői szerződés keretében, megbízottként értékesíti. A szolgáltatást teljes körűen a Netfone Telecom Kft. nyújtja. A szolgáltatás igénybevételére, feltételeire, valamint az előfizetőket megillető jogokra és az őket terhelő kötelezettségekre vonatkozóan a Netfone Telecom Kft. általános szerződési feltételei (ÁSZF) az irányadók.
Az adatszolgáltatás le- és feltöltési sebességére vonatkozó részletes információkat, Mobil Internet szolgáltatásra vonatkozóan a Netfone Telecom ÁSZF 1/c 1.3 pontja, míg a Mobil Hang szolgáltatás mellett igénybe vett mobil adat opcióra vonatkozó részletes információkat a Netfone Telecom ÁSZF 1 a 2.3 pontja tartalmazza. A garantált le- és feltöltési sebesség a Netfone Telecom ÁSZF 1/A 3.2.3 pontjában meghatározottak szerint 0/0 Mbit/sec. Szolgáltatásunk a Vodafone magyarországi hálózata által lefedett területein érhetőek el.


Tarifacsomagot választok >>

Teljes mobil készülék árlista letöltése >>

Oldal tetejére