Mobilcsomagok hűségnyilatkozattal

MinDig TV Extra mobil tarifacsomagok hűségvállalással


Netfone Komfort, Mini+ vagy Családi díjcsomagokban az E-pack kedvezmény bruttó 190 Ft/hó, a korlátlan díjcsomagok esetén bruttó 500 Ft/hó a kedvezmény mértéke.


Kedvezményes készülék kizárólag előfizetéssel rendelkező ügyfeleink számára elérhető.

Amennyiben elfogyott az előfizetésében szereplő adatmennyisége, lehetősége van plusz adatjegy vásárlására, amely kizárólag csak az adott hónapban használható fel.

Az Antenna Hungária Zrt. a Netfone Telecom Kft. mobil hang- és adatszolgáltatását tartós közvetítői szerződés keretében, megbízottként értékesíti. A szolgáltatást teljes körűen a Netfone Telecom Kft. nyújtja. A szolgáltatás igénybevételére, feltételeire, valamint az előfizetőket megillető jogokra és az őket terhelő kötelezettségekre vonatkozóan a Netfone Telecom Kft. általános szerződési feltételei (ÁSZF) az irányadók.

Havonta megújuló választott Internet opciók, az összevontan lebeszélhető családi csomagokhoz, Mini csomaghoz, elletve Komfort csomagokhoz elérhetőek.

Az adat szolgáltatás le és feltöltésre vonatkozó részletes információk, Mobil Internet szolgáltatásra vonatkozóan a Netfone Telecom ÁSZF 1/c 1.3 pontja, míg a Mobil Hang szolgáltatás mellett igénybe vett mobil adat opcióra vonatkozó részletes információkat a Netfone Telecom ÁSZF 1 a 2.3 pontja tartalmazza.

Oldal tetejére