A mindiGO TV szolgáltatás

A mindiGO TV applikációként is letölthető mobiltelefonjára. Bővebb televíziós csatornakínálattal, új funkciókkal és folyamatosan frissülő videotékával várja Önt.

A szolgáltatás legtöbb része ingyenes minden aktív MinDig TV Extra előfizető részére, igénybevételéhez csupán egy regisztrációra van szükség.


A mindiGO TV az Antenna Hungária interneten keresztül elérhető tartalomszolgáltatása, amiben televíziós csatornák adása, filmek és élő közvetítések is nézhetők számítógépen, vagy mobil applikáción keresztül. A mindiGO TV szolgáltatást egy egyszerű regisztráció után ingyenesen használhatják a felhasználók, de lehetőség van a kínálat bővítésére is előfizetéses csomagok választásával A szolgáltatásban a MinDig TV Extra előfizetőknek további díj felszámítása nélkülelérhetővé teszünk, a kártyaszám vagy VSC ID megadása után a csomagjukban szereplő azon csatornákat, amelynek online terjesztéséhez azcsatornatulajdonos hozzájárult.


Televízióadások: A mindiGO TV szolgáltatás felületén az ingyenesen elérhető 14 televízió-csatorna (M1 HD, M2 HD, Duna HD, M4 Sport HD, M5 HD, Duna World HD, Balaton TV, Heti TV, FIX TV, D1, Bónum, PAX TV, FIT HD,Esport Guru) mellett a MinDig TV Extra előfizetéssel, a kínálatban szereplő további közel 50 csatornához is díjmentesen hozzáférhet. Nézze kedvenc műsorait élőben, bárhol is legyen az országban!

Folyamatosan frissülő videos tartalmak: Böngésszen a filmek és sorozatok tartalmai között minden nap a videótárban, vagy nézze vissza kedvenc műsorait 7 napig a megújult műsorújságból.


Hamarosan előfizethető tartalmak:

Egyedülálló újdonság a tematikus Gyerek műsorcsomag 10 gyerek csatornával (BABY TV, Boomerang, Cartoon Network, Disney, JimJam, Minimax, Nickelodeon, Nick Junior, Nicktoons, TV2 Kids) és kicsiknek és nagyoknak is tartalmas szórakozást biztosító videókkal.

Elérhetővé válik a teljes televíziós kínálat is a több mint 60 csatornát tatalmazó TV Max csomag, melyhez választható még a Szabadidő kiegészítő csomag is további 6tematikus csatornával (Animal Planet, Discovery Science, Fimbox, Prémium, Nat Geo Wild, The Fishing and Hunting Channel, Viasat History) is.

A Videótár előfizetéssel egy rendszeresen megújuló filmeket és népszerű sorozatokat felvonultató téka érhető el, ahol mindenki megtalálhatja a számára érdekes tartalmakat a thrillerektől a történelmi kosztümös sorozatokig.

A MinDig TV Extra előfizetők számára pedig a Családi + csomag készült, melyben a hagyományos televíziós előfizetés mellé további 18 izgalmas televízió csatorna fizethető elő (Film Cafe, Viasat 6, Travel Channel, Zenebutik, Comedy Central Family, Epic Drama, Fem3, Sony Movie channel, Sony Max, CBS Reality, Film Mania, Viasat Explore, Viasat Nature, ATV Spirit, Muzsika, Food Network, Investigation Discovery, EXTREME SPORT).

A mindiGO TV applikáció nem csak a televíziós tartalmaknak ad otthont, hanem számos élő közvetítés és koncertfelvétel is elérhető lesz a felületen. Itt kap helyet Raktárkoncertek valamennyi felvétele.

A sport iránt érdeklődők számára is sok népszerű és egyedi tartalmat kínálunk.

Ingyenesen elérhető az M4 Sport csatorna valamit hazai és nemzetközi e-sportnak otthont adó Esport Guru csatorna is. Az előfizetéses csomagok révén akár további 4-5 sportcsatorna is elérhető HD minőségben,az applikációban (Sport1, Sport2, Spíler1, Spíler2, Aréna 4) és lehetőség van a Spíler + előfizetés megrendelésére is.

A kosárlabda szezon indulásival a hazai és nemzetközi kosárlabda mérkőzések élőben lesznek láthatók a minidGO TV felületén.

  • A szolgáltatás legtöbb része ingyenes minden MinDig TV EXtra előfizető részére, igénybevételéhez csupán egy regisztrációra van szükség.
  • Előfizetéses csomagjainkat a tv.mindigo.hu weboldalon illetve a MinDig Tv Extra online ügyfélkapuban bankkártyával fizetheti. Továbbá megrendelheti személyesen ügyfélszolgálati irodánkban és a call centeren keresztül is.
  • Több mint 80 televízió műsorújsága: Nézze meg a programok tartalmának részletes leírását, és keressen rá kedvenc műsoraira!
  • Emlékeztető funkció: Nem fog lekésni kedvenc filmjeiről, sportműsorairól, ugyanis beállítástól függően a műsor indulása előtt értesítést kaphat telefonjára. Állítson be emlékeztetőt!
  • Kedvencek funkció: Jelölje be kedvenc csatornáit, és érje el azokat egy kattintással!Regisztráljon most és nézze kedvenc tv műsorait mobilon vagy számítógépen bárhol, bármikor!


Az előfizetés részletes leírása itt olvasható>>

Töltse le az applikációt az alábbi linkeken:Oldal tetejére