Megújult a mindiGO TV szolgáltatás

A mindiGO TV már applikációként is letölthető mobiltelefonjára. Bővebb televíziós csatornakínálattal, új funkciókkal és folyamatosan frissülő videotékával várja Önt.

A szolgáltatás legtöbb része ingyenes minden aktív MinDig TV Extra előfizető részére, igénybevételéhez csupán egy regisztrációra van szükség.

  • Élő televízióadások: A megújult szolgáltatás segítségével az ingyenesen elérhető 16 televízió-csatorna (M1, M2, Duna, M4 Sport, M5, Duna World, Balaton TV, Smile of a Child (8:00-20:00)/Juce TV (20:00-8:00), Heti TV, FIX TV, Izaura TV, Zenebutik, FEM3, D1, Bónum, PAX TV) mellett a MinDig TV Extra előfizetéssel, a kínálatban szereplő további 40 csatornához is díjmentesen hozzáférhet. Négyre bővült azoknak a csatornáknak a száma van melyek csak a mindiGO TV online kínálatában érhetők el . Nézze kedvenc műsorait élőben, bárhol is legyen az országban!
  • Folyamatosan frissülő videotéka: Böngésszen a videós tartalmak között minden nap videótárban, vagy nézze vissza kedvenc műsorait hét napig a megújult műsorújságból!
  • Előfizethető tartalmak: Két online előfizethető plusz csomagot kínálunk. Az Epic csomag három csatornát tartalmaz, az Epic Drama csatornán múltunk legnagyszerűbb történeteit, a Viasat Nature csatornán az állatvilág legkülönlegesebb teremtményeit, Viasat Explore csatornán pedig elsősorban sportot, extrém műsorokat nézhetnek a csomag előfizetői. Az M3 csomagban a klasszikus magyar sorozatokat és filmeket vetítő csatorna élő műsorait és videó könyvtárát nézhetik meg az előfizetők.
  • Több mint 60 televízió műsorújsága: Nézze meg a programok tartalmának részletes leírását, és keressen rá kedvenc műsoraira!
  • Emlékeztető funkció: Nem fog lekésni kedvenc filmjeiről, sportműsorairól, ugyanis beállítástól függően a műsor indulása előtt értesítést kaphat telefonjára. Állítson be emlékeztetőt!
  • Kedvencek funkció: Jelölje be kedvenc csatornáit, és érje el azokat egy kattintással!

Regisztráljon most és nézze kedvenc tv műsorait mobilon vagy számítógépen bárhol, bármikor!Töltse le az applikációt az alábbi linkeken:

Az első alkalommal, kérjük adja meg adatait, hogy rendszerünk regisztrálni tudja. Ezt követően már az Ön által megadott e-mail cím és jelszó segítségével tud majd bejelentkezni. A mindiGO TV rövid használati útmutatója a linkre kattintva letölthető >>Az alkalmazás folyamatos fejlesztése érdekében kíváncsiak vagyunk felhasználóink véleményére. Ha hibát tapasztal, vagy megosztaná velünk véleményét, írjon az tv@mindigo.hu e-mail címre. Fontos, hogy pontosan fogalmazza meg, mit tapasztal, és nevezze meg eszközének típusát és az operációs rendszerének verziószámát. Köszönjük!

Oldal tetejére
});