A mindiGO TV szolgáltatás

A mindiGO TV applikációként is letölthető mobiltelefonjára. Bővebb televíziós csatornakínálattal, új funkciókkal és folyamatosan frissülő videotékával várja Önt.

A szolgáltatás legtöbb része ingyenes minden aktív MinDig TV Extra előfizető részére, igénybevételéhez csupán egy regisztrációra van szükség.

  • Élő tévéadások: A megújult szolgáltatásban a következő 17 tévécsatorna műsorát lehet ingyen nézni: M1, M2, Duna, M4 Sport, M5, Duna World, Life, Izaura TV, Zenebutik, FEM3, Heti TV, FIX TV, Hír TV, Balaton TV, D1, Bonum TV, PAX TV. Ezen kívül minden MinDig TV Extra előfizető a csomagjában szereplő csatornák többségét online is nézheti, így összesen közel 40 tévécsatorna érhető el a mindiGO TV kínálatában.
  • Folyamatosan frissülő videotéka és visszanézhető műsorok: A videótárban jelenleg a TV4 kínálatából érhetők el klasszikus filmek és sorozatok. Ezen kívül a MinDig TV Extra előfizetéssel rendelkezők a TV2 visszanézhető tartalmait is igénybe vehetik. Népszerű újdonság a műsorújságból elérhető visszanézhető funkció, mellyel a csatornák műsorait akár hét napra visszamenőleg meg lehet nézni.

  • Előfizethető tartalmak: Több előfizetéses csomagot is kínál a mindiGO TV az ingyenes csomagokon felül. Az MTVA Videotárban klasszikus sorozatokat és filmeket nézhetnek meg az előfizetők. Az Epic csomag három különleges csatornát tartalmaz. Az Epic Drama csatornán jelentős események, nagy emberek és óriási drámák, viharos szenvedélyek, árulások történetei várják nap, mint nap a nézőket. A Viasat Nature természetfilm- és állatvilág csatorna, a Viasat Explore pedig elsősorban a sportok, extrém műsorok kedvelőinek kínál merész, vakmerő kalandokat. Szabadidő sport csomagunkat pedig a vitorlázás, a lovaglás, a horgászat és az online játékok kedvelőinek ajánljuk (Nautical Channel, HorseTV, Fishing&Hunting, GameToon HD). A Sony Mozicsomag, a Sony Pictures Television öt népszerű csatornája mellett (VIASAT3, VIASAT6, AXN, Sony Movie Channel, Sony Max) az AXN Now folyamatosan frissülő videótárát is tartalmazza, amelyben olyan műsorok érhetők el, mint a SWAT – Különleges egység, 200 első randi, Profilozók, Az újonc és az Életfogytig zsaru. Szabadidő és Sport csomag a vitorlázás, a lovaglás, a horgászat és az online játékok kedvelőinek szóló csomag (Nautical Channel, Class Horse TV, Fishing&Hunting, GameToon HD) A TV2 Videótár egy havonta részben megújuló videótár mesefilm sorozatokkal és a TV2 saját gyártású szórakoztatóműsoraival, sorozataival. A csomagot kizárólag Extrás előfizetők vásárolhatják meg kártyaszámuk megadását követően.

  • Előfizetéses csomagjainkat a tv.mindigo.hu weboldalon illetve az online ügyfélkapuban bankkártyával fizetheti és a mobil applikációban pedig applikáción belüli vásárlás érhető el. Továbbá megrendelheti személyesen ügyfélszolgálati irodánkban és a call centeren keresztül is.

  • Személyre szabható műsorújság és értesítések: A műsorújság személyre szabható, bejelölhetők a kedvenc csatornák vagy akár a kedvenc műsorok is, illetve tematikus csatornaszűrők is rendelkezésre állnak. A kedvenc műsor beállítása esetén az érdeklődő a műsor indulása előtt értesítést kap telefonjára vagy a megadott e-mail címére. Újdonság, hogy a műsorújságban nem szereplő filmcím, rendező vagy színész neve is megadható az értesítéseknél.

Regisztráljon most és nézze kedvenc tv műsorait mobilon vagy számítógépen bárhol, bármikor!Az előfizetés részletes leírása itt olvasható: https://tv.mindigo.hu/altalanos-szerzodesi-feltetelek


Töltse le az applikációt az alábbi linkeken:

Az első alkalommal, kérjük adja meg adatait, hogy rendszerünk regisztrálni tudja. Ezt követően már az Ön által megadott e-mail cím és jelszó segítségével tud majd bejelentkezni. A mindiGO TV rövid használati útmutatója a linkre kattintva letölthető >>Az alkalmazás folyamatos fejlesztése érdekében kíváncsiak vagyunk felhasználóink véleményére. Ha hibát tapasztal, vagy megosztaná velünk véleményét, írjon az tv@mindigo.hu e-mail címre. Fontos, hogy pontosan fogalmazza meg, mit tapasztal, és nevezze meg eszközének típusát és az operációs rendszerének verziószámát. Köszönjük!

Oldal tetejére