Gyermekvédelmi szűrőszoftver

Óvja meg gyermekeit a nemkívánatos internetes tartalmaktól!

Honlapunkon ingyenesen letölthető és díjmentesen használható, magyar nyelvű szűrőszoftvert tesz elérhetővé, melyek segítségével a szülők biztonságban tudhatják gyermekeiket a világhálón, megóvhatják őket a veszélyesnek és károsnak ítélt internetes tartalmaktól, valamint figyelemmel követhetik a weben történő tevékenységüket és akár korlátozhatják is az internetezéssel töltött időt.

A szűrőszoftver az alábbi linken ingyenes letölthető:

https://family.norton.com/familysafety/loginStart.fs

A Northon Family program telepítéséhez videó segítséget itt talál:


Hogyan segíti a szülőt a Norton Family szűrőszoftver?

Internetes felügyelet:

Láthatja, hogy gyermekei mely webhelyeket látogatják meg számítógépükön, Mac vagy Android rendszerű eszközükön, és letilthatja bizonyos webhelyek vagy webhelytípusok elérését.

Közösségi oldalak megfigyelése:

Megmutatja, hogyan jelennek meg gyermekei a közösségi oldalakon, beleértve az általuk használt nevet, életkort és profilképet. (A funkciók csak PC és Mac számítógépeken érhetők el, hacsak nincs megadva, hogy Android eszközökön is működjön.)

Keresések megfigyelése:

Megtudhatja, gyermekei milyen szavak és kifejezések segítségével keresnek az interneten, és lehetővé teszi, hogy kiszűrje a számukra nem megfelelő tartalmakat. (A funkciók csak PC és Mac számítógépeken érhetők el, hacsak nincs megadva, hogy Android eszközökön is működjön.)

Személyes adatok védelme:

Megakadályozhatja bizalmas személyes adatok, például születésnap vagy telefonszám megosztását. (A funkciók csak PC és Mac számítógépeken érhetők el, hacsak nincs megadva, hogy Android eszközökön is működjön.)

Időkorlát beállítása:

Megtudhatja, mennyi időt töltenek gyermekei az interneten, és időkorlátok segítségével meghatározhatja, mennyi időt tölthetnek számítógépezéssel. A számítógép-használatot akár a nap adott óráira vagy a hét bizonyos napjaira is korlátozhatja. (A funkciók csak PC és Mac számítógépeken érhetők el, hacsak nincs megadva, hogy Android eszközökön is működjön.)

E-mail figyelmeztetések:

Automatikusan riasztást küld e-mailben, amikor a gyermekei nem törődnek egy figyelmeztetéssel, vagy megkísérelnek meglátogatni egy tiltott webhelyet.

Szülői mobilalkalmazás:

Lehetővé teszi, hogy felügyelje gyermekei iPhone®, iPad® vagy Android™ mobil eszközökön végzett online tevékenységeit, és hogy megváltoztassa a beállításokat akkor is, ha éppen úton van. (A mobil alkalmazást külön kell letölteni. A legtöbb funkció csak Android készülékeken használható, hacsak nincs megadva, hogy iPod Touch, iPad vagy iPhone készüléken is működjön. A szülői mobilalkalmazás iOS rendszeren csak angol nyelven érhető el.)

Oldal tetejére