• 2020. február 20.
Egy különleges képesség pont annyira lehet áldás, mint átok.
  • 2020. február 17.
Vannak kecses repülőgépek és vannak hatalmas óriások, melyekkel kapcsolatban minden alkalommal elcsodálkozik az ember, hogy képesek a levegőbe emelkedni.
  • 2020. február 13.
Vannak olyan szakmák, ahol a legkisebb hibának is végzetes következményei lehetnek.
  • 2020. február 10.
Olykor egy amatőr összefogás is nagy eredményeket képes elérni.

  • 2020. február 7.
Egy pingvin is lehet vagány szörfös, aki élvezi a vízen siklást és a nagy hullámokat.

Veszélyes kaland - a Kéjlak című film a Film+ műsorában

  • 2020. január 9.

Öt férfi azt gondolta, hogy kettős életet élhet anélkül, hogy lebukna.

Kép forrása: www.port.hu Kép forrása: www.port.hu

Öten osztoznak egy szuper lakáson, amit mindannyian arra használnak, hogy oda vigyék fel az aktuális szeretőjüket. Jellemzően egyéjszakás kalandokról van szó, miközben mindannyian házasok és szeretnének is a mintaférj szerepében megmaradni.

Azonban egy nap az egyikük egy halott lányt talál a lakás hálószobájában. Miután csak ők öten tudnak a kéjlakról, és más nem használja, felhívja a másik négy barátját, hogy közösen próbálják meg kideríteni mi is történhetett, hogyan halt meg a lány és ki ezért a felelős.
Eléggé nagy bajban vannak, mert amint szólnak a rendőrségnek, valamennyire el kell mesélniük a lakás történetét, és nyilvánvaló, hogy ezek után nem sokáig tartható titokban a korábbi rejtett életük.
Barátságok, házasságok kapnak egészen új értelmezést, ahogy halad a nyomozás és egyre több kérdése merül fel minden oldalról.

A Kéjlak című filmet január 12-én, vasárnap, 23 óra 25 perces kezdéssel nézhetik meg a Film+ műsorában, mely elérhető a MinDig TV Extra alapcsomagjában.

Oldal tetejére