• 2019. május 20.
Amikor az ember kezdi teljesen elveszíteni a talajt a lába alól, akkor megpróbál valami kapaszkodót keresni.
  • 2019. május 16.
A férfiak nagy része két dologról szokott álmodozni: a lányról, akibe szerelmes és arról, hogy szuper képességei vannak.
  • 2019. május 13.
Az egész világ figyelte a híreket, amikor 33 chilei bányász rekedt a föld alatt és hatalmas összefogással igyekeztek megmenteni őket.
  • 2019. május 8.
Izgalmas időszak volt az 1920-as évek az Egyesült Államokban, és az egész történethez kellemes zene szólt.
  • 2019. május 3.
Ha egy gyermeknek a szeme láttára gyilkolják meg a szüleit, azt soha nem fogja elfelejteni.

Vendégből főszereplő – a 27 idegen igen a Prime TV műsorában

  • 2019. április 22.

Vannak, akik nagyon szeretnek esküvőkre járni, de nem szeretnének az oltár elé állni és kimondani a boldogító igent.

Kép forrása: https://port.hu Kép forrása: https://port.hu

Valójában egy kényelmes álláspont, amit Jane képvisel. Szívesen vesz részt másoknak esküvőjén, ő az akire mindig lehet számítani, az első kérésre igent mond. Már 27 koszorúslány ruha lóg a szekrényébe, sok párt látott egybe kelni, de valahogy ő még nem jutott el odáig, hogy megtalálja az igazit.

Most azonban a húga fog férjhez menni, mégpedig ahhoz a férfihoz, aki iránt Jane titokban erős vonzalmat érez. És ettől már Jane is úgy érzi, hogy eljött az ideje annak, hogy a saját boldogsága legyen a legfontosabb a számára.
Nem könnyű új irányba állítani az életünket, de időnként mindenképpen érdemes megpróbálkozni vele, főleg akkor, ha a boldog jövőnkről van szó.
A 27 idegen igen című filmet április 22.-én, hétfőn, 21 óra 25 perces kezdéssel nézhetik meg a Prime TV műsorában, mely elérhető a MinDig TV Extra Alapcsomagjában.

Oldal tetejére
});