• 2020. szeptember 21.
Még a legnehezebb felfogású diák is sikeres lesz, ha elég sokat foglalkoznak vele.
  • 2020. szeptember 17.
Ha valaki barlangtúrára indul, akkor jó, ha néhány szabályt betart.
  • 2020. szeptember 14.
Egy étterem konyhájában állandóan nagy a sürgés-forgás, mindig történik valami.
  • 2020. szeptember 10.
Bűnesetek mindenhol történnek, még Oxfordban is.
  • 2020. szeptember 7.
Minden történetnek jót tesz, ha csodálatos környezetben játszódik.

Vegasban minden megtörténhet - új sorozat a TLC műsorán

  • 2016. március 18.

Az elmúlt évek egyik sikerfilmje volt a Másnaposok, melyben meggyőződhettünk arról, hogy Las Vegasban minden megtörténhet.

Vegasban minden megtörténhet - új sorozat a TLC műsorán

Az elmúlt évek egyik sikerfilmje volt a Másnaposok, melyben meggyőződhettünk arról, hogy Las Vegasban minden megtörténhet. Aki azt gondolta, hogy az ott látott igen meglepő és merész események csak az írói fantázia szüleményei, azt most összehasonlíthatja az elképzeléseit a valósággal, ugyanis a TLC legújabb sorozata, a Vegas 911 az Egyesült Államok egyik legforgalmasabb és legkülönlegesebb sürgősségi részlegének eddig elmondatlan történeteit tárja elénk szombat esténként (21 óra kezdettel).

Las Vegasban minden megtörténhet: a világ egyik legnagyobb szórakoztatási, bevásárlási és szerencsejáték-központja a nevadai sivatag közepén tényleg sokat látott már. A város szívében álló University Medical Centre (UMC) dolgozói mindent megtapasztaltak, amit csak el tudunk képzelni egy kórház mindennapjairól. Most a nézők előtt is feltárulnak ezek a nem mindennapi történetek.

A sorozat betekintést nyújt a segélyhívó operátorok, a mentősök és a sürgősségi osztály dolgozóinak életébe, a legdurvább esetekbe és mindennapi hőstetteik történeteibe. A néha drámai jeleneteket tartalmazó sorozatban megismerhetjük a karbantartó történetét, aki egy híres-hírhedt szálloda ikonikus feliratáról zuhant le, megtudhatjuk mi történik, amikor valaki elkezd lövöldözni egy sztriptízbár előtt, vagy hogyan segítenek annak az utcai bűvésznek, akin a járókelők előtt fog ki a saját trükkje. Hogyan mentenek életeket az orvosok a legnehezebb helyzetekben is Las Vegas csillogó díszletei között – Vegas 911, csak a TLC műsorán.

A TLC a Discovery Communications életmóddal és divattal foglalkozó csatornája.

A TLC műsora elérhető a MinDig TV Extra Családi csomagjában.

Oldal tetejére