• 2020. február 20.
Egy különleges képesség pont annyira lehet áldás, mint átok.
  • 2020. február 17.
Vannak kecses repülőgépek és vannak hatalmas óriások, melyekkel kapcsolatban minden alkalommal elcsodálkozik az ember, hogy képesek a levegőbe emelkedni.
  • 2020. február 13.
Vannak olyan szakmák, ahol a legkisebb hibának is végzetes következményei lehetnek.
  • 2020. február 10.
Olykor egy amatőr összefogás is nagy eredményeket képes elérni.

  • 2020. február 7.
Egy pingvin is lehet vagány szörfös, aki élvezi a vízen siklást és a nagy hullámokat.

Szorít az idő - a Giallo című film a Filmbox műsorában

  • 2020. január 6.

Amikor egy tébolyult gyilkos elrabol valakit, nincs sok idő a megtalálására

Kép forrása: www.filmtett.ro/ Kép forrása: www.filmtett.ro/

A fotómodellként dolgozó Celine-t egy megszállott sorozatgyilkos elrabolja, amikor a testvéréhez utazik. Mivel nem érkezik meg időben, a testvére jelenti az eltűnését és Enzo Avolfi FBI ügynökre bízzák – akit Adrien Brody alakítja - az ügy kivizsgálását.

Avolfi éppen egy sorozatgyilkos után nyomoz, aki nőket rabol el és gyilkol meg, és attól tart, hogy Celine eltűnéséhez is neki lehet köze.
A kitartó munkának köszönhetően a nyomozó sok mindent tud meg a tettesről, aki egy ponton váltságdíj ellenében hajlandónak mutatkozik arra, hogy elengedje Celine-t. Azonban Avolfi nyomozó nem tud megbízni egy ilyen ember szavában. De ahogy egyre közelebb jutnak az elkövetőhöz, egy ponton már elkerülhetetlen lesz a végső összecsapás. A nagy kérdés már csak az, hogy ki győz és életben találják-e még Celine-t?
A Giallo című filmet január 8-án, szerdán, 21 órai kezdéssel nézhetik meg a Filmbox műsorában, mely elérhető a MinDig TV Extra Családi csomagjában.

Oldal tetejére