• 2020. szeptember 21.
Még a legnehezebb felfogású diák is sikeres lesz, ha elég sokat foglalkoznak vele.
  • 2020. szeptember 17.
Ha valaki barlangtúrára indul, akkor jó, ha néhány szabályt betart.
  • 2020. szeptember 14.
Egy étterem konyhájában állandóan nagy a sürgés-forgás, mindig történik valami.
  • 2020. szeptember 10.
Bűnesetek mindenhol történnek, még Oxfordban is.
  • 2020. szeptember 7.
Minden történetnek jót tesz, ha csodálatos környezetben játszódik.

Most a Filmbox Premium tartalmaihoz is hozzáférhetnek a MinDig TV Extra szolgáltatásának használói

  • 2020. március 18.

2020. március 18-tól egészen április 14-ig a MinDig TV Extra Családi és Alapcsomagjának felhasználói is hozzáférhetnek a Filmbox Premium műsoraihoz.

Kép forrása: www.mafab.hu Kép forrása: www.mafab.hu

A rendkívüli időszakban a MinDig TV Extra Alapcsomagjának előfizetői számára a Filmbox csatorna műsora is elérhető lesz, és mind a két csomagban - külön díj megfizetése nélkül - megjelenik a Filmbox Premium csatorna is.
A Filmbox Premium - miként a neve is mutatja - olyan filmeket és sorozatokat kínál, amelyet kiemelkednek az átlagos műsor kínálatból.
Március 21-én, szombaton, 23 óra 10 perces kezdéssel például egy nagyon izgalmas akciófilmet láthatnak, amely sztorija ráadásul megtörtént eseményeket mutat be. Az Arab tavasz idején, az éppen polgárháborús övezetté váló Líbiában járunk.
Az Egyesült Államok még fenntart az országban néhány titkos egységet, hogy első kézből tudjanak informálódni, és még a diplomácia kirendeltségük is nyitva van.
A különleges politikai helyzetben civil biztonsági emberekre bízták a diplomáciai képviselet védelmét, akik ugyan képzett és harcokban edződött katonák, de nagyon kevesen vannak.
Amikor megtámadják a rezidenciát, a túlélésre csak egyetlen esélyük maradt, mégpedig az, ha a felmentő csapatok érkezéséig valahogy vissza tudják tartani a támadókat. Elkeseredett harc veszi kezdetét, amelyben egy maroknyi jól képzett harcos próbálja megállítani a sokkal nagyobb létszámú támadósereget.

A 13 óra: Bengházi titkos katonái című filmet a MinDig TV Extra szolgáltatásra előfizetők előtt most közel egy hónapra megnyitott Filmbox Premium műsorában nézhetik meg.

Oldal tetejére