• 2019. május 23.
A kedves, de kissé szertelen mackó immár belakta londoni otthonát, azonban a kalandokat még nem unta meg.

  • 2019. május 23.
Május 23 és június 3 között, kapcsolódva a gyereknaphoz, a MinDig TV Extra Alapcsomagjának előfizetői számára is elérhető lesz a Da Vinci csatorna műsora.
  • 2019. május 20.
Amikor az ember kezdi teljesen elveszíteni a talajt a lába alól, akkor megpróbál valami kapaszkodót keresni.
  • 2019. május 16.
A férfiak nagy része két dologról szokott álmodozni: a lányról, akibe szerelmes és arról, hogy szuper képességei vannak.
  • 2019. május 13.
Az egész világ figyelte a híreket, amikor 33 chilei bányász rekedt a föld alatt és hatalmas összefogással igyekeztek megmenteni őket.

Míg a halál el nem választ - a Bérgyilkosék az RTL II műsorában

  • 2019. március 6.

Mindannyian ismerjük a történetet, amikor a vadászra vadásznak, és az üldözöttnek folytan a háta mögé kell néznie.

Kép forrása. http://est.hu/ Kép forrása. http://est.hu/

Mindenkinek meg kell élni valamiből és bármennyire is szeretnénk nem tudomást venni róla, a mocskos melót is el kell rendezni és igen, vannak profi bérgyilkosok. Spencer is egy közülük, azonban, ő nem a maffiának, hanem saját kormányának dolgozik. Foglalkozása nem akadálya annak, hogy amikor az egyik küldetése során megtalálja az igazit, akkor össze is házasodjon vele.

A nagy változást a férfi 30. születésnapja hozza el az életükben, ugyanis rádöbbenek, hogy nem titok a kilétük, több millió dolláros vérdíj van kitűzve a fejükre és jó eséllyel már egy ideje figyeli is őket az, akit a likvidálásukra küldtek.
Lehet, hogy a szomszédjuk az, vagy aki a postájukat hozza? Esetleg egy barát? Mindenki gyanús és a szerelmesek nem szeretnék, ha sikerrel járna az aki rájuk vadászik.
A Bérgyilkosék című filmet március 9-én. szombaton, 22 óra kezdéssel nézhetik meg az RTL II műsorában, mely elérhető a MinDig TV Extra Alapcsomagjában.

Oldal tetejére
});