• 2020. február 20.
Egy különleges képesség pont annyira lehet áldás, mint átok.
  • 2020. február 17.
Vannak kecses repülőgépek és vannak hatalmas óriások, melyekkel kapcsolatban minden alkalommal elcsodálkozik az ember, hogy képesek a levegőbe emelkedni.
  • 2020. február 13.
Vannak olyan szakmák, ahol a legkisebb hibának is végzetes következményei lehetnek.
  • 2020. február 10.
Olykor egy amatőr összefogás is nagy eredményeket képes elérni.

  • 2020. február 7.
Egy pingvin is lehet vagány szörfös, aki élvezi a vízen siklást és a nagy hullámokat.

Mesél az erdő – a Piroska és a farkas című film a Filmbox műsorában

  • 2019. október 2.

Egy klasszikus történet mai környezetben elmesélve.

Kép forrása: https://www.filmaffinity.com Kép forrása: https://www.filmaffinity.com

Van néhány mese, amelyik évszázadok óta része az életünknek, nagyszülők mesélik az unokáknak, szülők a gyermekeiknek, akik aztán majd továbbadják. A történetek magja örök érvényű, de a környezet néha változik, aktuálissá teszi a mesélő a történetét, hogy még inkább közel érezzük magunkhoz a tanulságokat.
A Piroska és a farkas is egy klasszikus történet, de ebben a filmben a kislány (Fanny) édesanyja meteorológus, és kettesben élnek az erdőben, mert az apa elhagyta őket. A kislány azonban töretlenül hisz abban, hogy még találkozhat az édesapjával. Amikor egy nap elindul a nagymamájához, először egy barátságos farkassal találkozik, azután egy fiúval, aki a városban él, legvégül pedig egy madarásszal, aki pont úgy néz ki, mint az édesapja.
A Piroska és a farkas című filmet október 5-én, szombaton, 17 óra 50 perces kezdéssel nézhetik meg a Filmbox műsorában, mely elérhető a MinDig TV Extra Családi csomagjában.

Oldal tetejére