• 2020. július 5.
Gesa gyermekek világra jötténél segít, miközben egy félelmetes gyilkost is le kell lepleznie.
  • 2020. július 2.
Az iskola sztárjából nem mindig lesz nagymenő felnőtt.
  • 2020. június 29.
Nem egyszerű visszatérni oda, ahol egyszer már becsapta maga mögött az ember az ajtót.
  • 2020. június 25.
A légiutaskísérők világa az utazók számára titokzatos közeg.
  • 2020. június 22.
Egy emberrablás esetében a tárgyalás igen sokféle irányt vehet.

Maci a narancslekvárban – a Peddington 2 a Cool TV műsorában

  • 2019. május 23.

A kedves, de kissé szertelen mackó immár belakta londoni otthonát, azonban a kalandokat még nem unta meg.

 Kép forrása:  https://port.hu/ Kép forrása: https://port.hu/

Bár Peddington még mindig gyakran gondol a nagyszüleire és a perui őserdőre, de legalább ennyire közel érzi magához az őt befogadó Brown családot. Mivel közeleg Lucy néni századik születésnapja, Peddington valami különleges ajándékot szeretne neki adni. Erre tökéletes megoldásnak tűnik az a fantasztikus könyv, amelyet Mr. Gruber régiségboltjában látott meg. A mackó óriási lelkesedéssel kezd bele a könyv árának összegyűjtésébe és mindenféle munkát elvállal ennek érdekében.
Azonban mielőtt megvehetné, valaki ellopja a könyvet, Peddington pedig a tolvaj nyomába szegődik, de sajnos a nyomozás a vége az lesz, hogy ráterelődik a gyanú és börtönbe csukják. A jópofa mackót hamar megkedvelik a rabtársai, és végül az ő segítségük is kell ahhoz, hogy elkapják az igazi tettest, Peddington végre szabadlábra kerüljön és a könyv is meglegyen. És Peddington mackónál szerencsére mindig van egy narancslekváros szendvics, de ha kell, a börtönben is nekiáll a lekvárfőzésnek.
A Peddington 2 című filmet május 25-én, szombaton, 18 óra 35 perces kezdéssel nézhetik meg a Cool TV műsorában, mely elérhető a MinDig TV Extra Alapcsomagjában.

Oldal tetejére