• 2019. augusztus 19.
Nincs annál rettenetesebb, mint ártatlanul börtönbe kerülni. Talán csak az, ha mindezt az a személy okozza, akit addig a legjobban szerettünk.

  • 2019. augusztus 15.
Meglepő a vámpíros történetek hatalmas sikere a fiatalok körében.
  • 2019. augusztus 15.


Nincs annál rettenetesebb, mint ártatlanul börtönbe kerülni. Talán csak az, ha mindezt az a személy okozza, akit addig a legjobban szerettünk.
  • 2019. augusztus 12.
Ha valaki minden részletében odafigyel a külsejére, akkor számára kiemelten fontos, hogy milyennek látják a többiek.
  • 2019. augusztus 8.
Vannak, akiknek az élet már az első pillanattól sok nehézséget tartogat.

Maci a narancslekvárban – a Peddington 2 a Cool TV műsorában

  • 2019. május 23.

A kedves, de kissé szertelen mackó immár belakta londoni otthonát, azonban a kalandokat még nem unta meg.

 Kép forrása:  https://port.hu/ Kép forrása: https://port.hu/

Bár Peddington még mindig gyakran gondol a nagyszüleire és a perui őserdőre, de legalább ennyire közel érzi magához az őt befogadó Brown családot. Mivel közeleg Lucy néni századik születésnapja, Peddington valami különleges ajándékot szeretne neki adni. Erre tökéletes megoldásnak tűnik az a fantasztikus könyv, amelyet Mr. Gruber régiségboltjában látott meg. A mackó óriási lelkesedéssel kezd bele a könyv árának összegyűjtésébe és mindenféle munkát elvállal ennek érdekében.
Azonban mielőtt megvehetné, valaki ellopja a könyvet, Peddington pedig a tolvaj nyomába szegődik, de sajnos a nyomozás a vége az lesz, hogy ráterelődik a gyanú és börtönbe csukják. A jópofa mackót hamar megkedvelik a rabtársai, és végül az ő segítségük is kell ahhoz, hogy elkapják az igazi tettest, Peddington végre szabadlábra kerüljön és a könyv is meglegyen. És Peddington mackónál szerencsére mindig van egy narancslekváros szendvics, de ha kell, a börtönben is nekiáll a lekvárfőzésnek.
A Peddington 2 című filmet május 25-én, szombaton, 18 óra 35 perces kezdéssel nézhetik meg a Cool TV műsorában, mely elérhető a MinDig TV Extra Alapcsomagjában.

Oldal tetejére