• 2020. március 26.
Egy királyi családba beházasodni pont annyira lehet vonzó, mint ijesztő is.
  • 2020. március 23.
A túl jól hangzó ajánlatok gyakran okoznak csalódást.
  • 2020. március 23.
Újra elérhetővé teszi oktatási célú saját gyártású műsorait a Spektrum.
  • 2020. március 19.
Vannak, akik jobban érzik magukat a természetben, mint egy városban.
  • 2020. március 18.
2020. március 18-tól egészen április 14-ig a MinDig TV Extra Családi és Alapcsomagjának felhasználói is hozzáférhetnek a Filmbox Premium műsoraihoz.

Lefokozva – a Sokkal több, mint testőr című film a Super TV2 műsorában

  • 2020. február 13.

Vannak olyan szakmák, ahol a legkisebb hibának is végzetes következményei lehetnek.

Kép forrása: www.port.hu Kép forrása: www.port.hu

Michael Bryce-t a legmagasabban jegyzett testőrök között tartották számon, egészen addig, amíg az egyik rábízott ügyfél meg nem halt. Bár Bryce meg van arról győződve, hogy nem hibázott, már senki sem bízik meg benne, csak másodosztályú munkák jutnak neki.
De arra a megbízásra, ami végül megtalálja, maga sem számított: a világ egyik leghírhedtebb bérgyilkosát kell élve eljuttatnia a hágai Nemzetközi Bíróság tárgyalására, hogy vallomásával a rács mögé juttassanak egy kiskirályt. Természetesen többen is vállalkoznak rá, hogy megállítsák őket út közben, így Bryce-nak bőven lesz lehetősége arra, hogy megmutassa felkészültségét és páratlan tudását.
De amikor egyáltalán nem lehetsz biztos abban, hogy ki van veled és ki ellened, amikor minden egyes emberben egy potenciális merénylőt sejthetsz, akkor nem könnyű megőrizni a higgadtságodat.
A Sokkal több, mint testőr című filmet február 15-én, szombaton, 21 órai kezdéssel nézhetik meg a Super TV2 műsorában, mely elérhető a MinDig TV Extra Alapcsomagjában.

Oldal tetejére