• 2018. október 20.
Az idősebbek munkahelyét átveszik a fiatalok, az emberekét a robotok. Szükség van-e még a tapasztalatra, amit egy ember az évtizedek alatt felhalmozott?
  • 2018. október 18.
Mindenki életében vannak rossz napok, de néha annyira összejön minden, hogy az ember legszívesebben világgá menne.
  • 2018. október 15.


A legtöbbször csak ledöbben az átlag tévénéző, amikor olyan beszámolókat lát a hírekben, hogy micsoda vagyonokat fizetnek egy-egy műtárgyért.
  • 2018. október 9.
A Tűzszekerek című filmről mindenkinek a Vangelis csodálatos zenéjére megkomponált tengerparti futós jelenetek jutnak azonnal az eszébe.
  • 2018. október 8.
Magyarországon talán nincs ember, aki ne ismerné a Viszkis rabló, azaz Ambrus Attila történetét.

Kőkemény hétköznapok – a Szakíts, ha bírsz a Viasat3 műsorában

  • 2018. július 2.

Gary és Brooke boldog pár volt, akik sikeresek a munkájukban, szép otthont rendeztek be, azonban mára kiderült, hogy a hétköznapok nem működnek közöttük.

Kép forrása: https://mozi.24.hu/ Kép forrása: https://mozi.24.hu/

Gary és Brooke boldog pár volt, akik sikeresek a munkájukban, szép otthont rendeztek be, azonban mára kiderült, hogy a hétköznapok nem működnek közöttük. Vita és veszekedés váltja egymást és már elérkeztek arra a pontra, amikor egyértelmű, hogy szét kellene költözniük, mert ez a kapcsolat már régen nem működik, azonban egyikük sem szeretne lemondani a lakásról.
Miután a kiköltözést elmaradt, folytatódik az együttélésük, de ez már egészen másról szól, mint boldog együttélésről. Kőkemény harc veszik kezdetét a két fél között, azzal a céllal, hogy kiutálják a másikat. Aki már volt ilyen helyzetben, az tudja, hogy ilyenkor az ember fantáziájának semmi sem szab határt, egészen elképesztő dolgokat is képesek megtenni a másikkal azok, akik alig pár héttel korábban még a legnagyobb szeretettel gondoltak egymásra.
A csatározásba pedig idővel már az ismerőseiket és a barátaikat is bevonják, így egyre szövevényesebb lesz a történet.
Már csak egy kérdés maradt: ki lesz az okosabb, avagy ki fogja magát előbb elszégyellni azért, amit tett.
A Szakíts, ha bírsz című mozit – főszerepekben Jennifer Anistonnal és Vince Vaughn-nel –július 2-án, hétfőn, 22 óra 5 perces kezdéssel nézhetik meg a Viasat3 műsorában, mely elérhető a MinDig TV Extra Családi Csomagjában.

Oldal tetejére