• 2019. április 22.
Vannak, akik nagyon szeretnek esküvőkre járni, de nem szeretnének az oltár elé állni és kimondani a boldogító igent.
  • 2019. április 17.
Az óriások között is vannak kedvesek és mogorvák is. És nem mindegy, hogy melyikkel találkozik az ember.
  • 2019. április 15.
Klasszikus, de egyben megunhatatlan történet, amikor egy uralkodó és egy hétköznapi ember között szerelem szövődik.
  • 2019. április 11.
Sok ember pályáját törte már derékba, vagy tette keserűvé, hogy a hirtelen jött sikert nem tudta kezelni.
  • 2019. április 8.
Mindenki számára komoly odafigyelést igényel, hogy megtalálja a munkája és a magánélete közötti egyensúlyt.

Kőkemény hétköznapok – a Szakíts, ha bírsz a Viasat3 műsorában

  • 2018. július 2.

Gary és Brooke boldog pár volt, akik sikeresek a munkájukban, szép otthont rendeztek be, azonban mára kiderült, hogy a hétköznapok nem működnek közöttük.

Kép forrása: https://mozi.24.hu/ Kép forrása: https://mozi.24.hu/

Gary és Brooke boldog pár volt, akik sikeresek a munkájukban, szép otthont rendeztek be, azonban mára kiderült, hogy a hétköznapok nem működnek közöttük. Vita és veszekedés váltja egymást és már elérkeztek arra a pontra, amikor egyértelmű, hogy szét kellene költözniük, mert ez a kapcsolat már régen nem működik, azonban egyikük sem szeretne lemondani a lakásról.
Miután a kiköltözést elmaradt, folytatódik az együttélésük, de ez már egészen másról szól, mint boldog együttélésről. Kőkemény harc veszik kezdetét a két fél között, azzal a céllal, hogy kiutálják a másikat. Aki már volt ilyen helyzetben, az tudja, hogy ilyenkor az ember fantáziájának semmi sem szab határt, egészen elképesztő dolgokat is képesek megtenni a másikkal azok, akik alig pár héttel korábban még a legnagyobb szeretettel gondoltak egymásra.
A csatározásba pedig idővel már az ismerőseiket és a barátaikat is bevonják, így egyre szövevényesebb lesz a történet.
Már csak egy kérdés maradt: ki lesz az okosabb, avagy ki fogja magát előbb elszégyellni azért, amit tett.
A Szakíts, ha bírsz című mozit – főszerepekben Jennifer Anistonnal és Vince Vaughn-nel –július 2-án, hétfőn, 22 óra 5 perces kezdéssel nézhetik meg a Viasat3 műsorában, mely elérhető a MinDig TV Extra Családi Csomagjában.

Oldal tetejére
(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','https://www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-72480440-1', 'auto', {'allowLinker': true}); ga('require', 'linker'); ga('linker:autoLink', ['ugyfelkapu.mindigtvextra.hu'] ); ga('send', 'pageview'); });