• 2019. január 17.
A Halálos iramba hihetetlen karriert futott be a világ mozivásznain, jövőre már a kilencedik rész érkezhet a filmszínházakba.
  • 2019. január 14.
Aki katonának állt, az felkészül arra, hogy szükség esetén háborút vívjon az ellenséggel. De arra, ami ebben a filmben megtörténik, nem lehet kiképzést kapni.
  • 2019. január 10.


Eltérni a tucat megoldásoktól bátorságra vall és aki ezt az utat választja, jobb, ha felkészül arra, hogy bőven érhetik nehézségek.
  • 2019. január 7.

Igazi sorozatsztárok lettek a törvényszéki patológusok, a Harrow című új ausztrál sorozatnak a főszereplője is ennek a szakmának a művelője.
  • 2019. január 3.
Talán már mindenkivel előfordult, hogy valakire, akit már egyébként régebb ideje ismer, egyszer csak más szemmel kezd nézni, például beleszeret.

Kőkemény hétköznapok – a Szakíts, ha bírsz a Viasat3 műsorában

  • 2018. július 2.

Gary és Brooke boldog pár volt, akik sikeresek a munkájukban, szép otthont rendeztek be, azonban mára kiderült, hogy a hétköznapok nem működnek közöttük.

Kép forrása: https://mozi.24.hu/ Kép forrása: https://mozi.24.hu/

Gary és Brooke boldog pár volt, akik sikeresek a munkájukban, szép otthont rendeztek be, azonban mára kiderült, hogy a hétköznapok nem működnek közöttük. Vita és veszekedés váltja egymást és már elérkeztek arra a pontra, amikor egyértelmű, hogy szét kellene költözniük, mert ez a kapcsolat már régen nem működik, azonban egyikük sem szeretne lemondani a lakásról.
Miután a kiköltözést elmaradt, folytatódik az együttélésük, de ez már egészen másról szól, mint boldog együttélésről. Kőkemény harc veszik kezdetét a két fél között, azzal a céllal, hogy kiutálják a másikat. Aki már volt ilyen helyzetben, az tudja, hogy ilyenkor az ember fantáziájának semmi sem szab határt, egészen elképesztő dolgokat is képesek megtenni a másikkal azok, akik alig pár héttel korábban még a legnagyobb szeretettel gondoltak egymásra.
A csatározásba pedig idővel már az ismerőseiket és a barátaikat is bevonják, így egyre szövevényesebb lesz a történet.
Már csak egy kérdés maradt: ki lesz az okosabb, avagy ki fogja magát előbb elszégyellni azért, amit tett.
A Szakíts, ha bírsz című mozit – főszerepekben Jennifer Anistonnal és Vince Vaughn-nel –július 2-án, hétfőn, 22 óra 5 perces kezdéssel nézhetik meg a Viasat3 műsorában, mely elérhető a MinDig TV Extra Családi Csomagjában.

Oldal tetejére
});