• 2019. augusztus 19.
Nincs annál rettenetesebb, mint ártatlanul börtönbe kerülni. Talán csak az, ha mindezt az a személy okozza, akit addig a legjobban szerettünk.

  • 2019. augusztus 15.
Meglepő a vámpíros történetek hatalmas sikere a fiatalok körében.
  • 2019. augusztus 15.


Nincs annál rettenetesebb, mint ártatlanul börtönbe kerülni. Talán csak az, ha mindezt az a személy okozza, akit addig a legjobban szerettünk.
  • 2019. augusztus 12.
Ha valaki minden részletében odafigyel a külsejére, akkor számára kiemelten fontos, hogy milyennek látják a többiek.
  • 2019. augusztus 8.
Vannak, akiknek az élet már az első pillanattól sok nehézséget tartogat.

Ismerd meg, fedezd fel, gondolkodj el rajta - Gyereknap a MinDig TV Extrával

  • 2019. május 23.

Május 23 és június 3 között, kapcsolódva a gyereknaphoz, a MinDig TV Extra Alapcsomagjának előfizetői számára is elérhető lesz a Da Vinci csatorna műsora.

Kép forrása:  Da Vinci TV Kép forrása: Da Vinci TV

A Da Vinci ismeretterjesztő csatorna műsoraiban a legkülönbözőbb témákban felmerülő kérdésekre kaphatnak választ a gyermekek humoros, kreatív és oktató formában. Tudomány, matek vagy technika? Játék és alkotás, esetleg Történelem és hírességek? A Da Vinci csatorna célja, hogy a tudás, kreativitás, kíváncsiság hármas jegyében juttassa hasznos tartalomhoz a gyermekeket.
Például a Korszakalkotó zsenik című sorozat, melynek epizódjait vasárnaponként, 22 órai kezdéssel nézhetik meg. Vannak felfedezések, találmányok, amelyek alapjaiban változtatták meg az emberiség történetét. De ezek az ötletek sohasem csak úgy pattannak ki valakinek a fejéből, hanem vannak előzményeik és bizony csak sok munka és gondolkodás révén juthatott el a megoldáshoz a feltaláló. A sorozatban ismert és kevésbé ismert tudósok munkájában is bepillantást nyerhetünk, sőt, azt is megtapasztalhatjuk, milyen, amikor két zseniális elme szeretné legyőzni egymást, azaz megtalálni a megoldást egy kihívásra.
A Törivadászokkal pedig izgalmas időutazásra indulhatunk, hogy többet tudjunk meg arról, hogy miként is éltek és boldogultak őseink. A sorozat új epizódjait péntekenként, 17 óra 30 perces kezdéssel láthatják.
Használják ki ezt a nagyszerű alkalmat, üljenek le a gyermekükkel a tévéképernyő elé és merüljenek el a Da Vinci csatorna izgalmas műsor kínálatában.

Oldal tetejére