• 2019. június 13.
Szokatlan terepen, szélsőséges viszonyok között nyomozni mindig nagyobb kihívás.
  • 2019. június 9.
A Dr Blake misztikus filmsorozat második évadának részeit láthatják most a TV4 műsorában.
  • 2019. június 6.
Elveszteni azt, akit a legjobban szerettünk és éltünk támaszának gondoltunk, nagyon kemény próbatétel.
  • 2019. június 3.
Kemény dolog túlélni egy háborút, utána sokszor nagyon nehéz a visszailleszkedés a hétköznapokba.
  • 2019. május 30.
Roberto Benigni már sokszor megnevetett minket. Ez alkalommal Pinokkió szerepében varázsol.

Ismerd meg, fedezd fel, gondolkodj el rajta - Gyereknap a MinDig TV Extrával

  • 2019. május 23.

Május 23 és június 3 között, kapcsolódva a gyereknaphoz, a MinDig TV Extra Alapcsomagjának előfizetői számára is elérhető lesz a Da Vinci csatorna műsora.

Kép forrása:  Da Vinci TV Kép forrása: Da Vinci TV

A Da Vinci ismeretterjesztő csatorna műsoraiban a legkülönbözőbb témákban felmerülő kérdésekre kaphatnak választ a gyermekek humoros, kreatív és oktató formában. Tudomány, matek vagy technika? Játék és alkotás, esetleg Történelem és hírességek? A Da Vinci csatorna célja, hogy a tudás, kreativitás, kíváncsiság hármas jegyében juttassa hasznos tartalomhoz a gyermekeket.
Például a Korszakalkotó zsenik című sorozat, melynek epizódjait vasárnaponként, 22 órai kezdéssel nézhetik meg. Vannak felfedezések, találmányok, amelyek alapjaiban változtatták meg az emberiség történetét. De ezek az ötletek sohasem csak úgy pattannak ki valakinek a fejéből, hanem vannak előzményeik és bizony csak sok munka és gondolkodás révén juthatott el a megoldáshoz a feltaláló. A sorozatban ismert és kevésbé ismert tudósok munkájában is bepillantást nyerhetünk, sőt, azt is megtapasztalhatjuk, milyen, amikor két zseniális elme szeretné legyőzni egymást, azaz megtalálni a megoldást egy kihívásra.
A Törivadászokkal pedig izgalmas időutazásra indulhatunk, hogy többet tudjunk meg arról, hogy miként is éltek és boldogultak őseink. A sorozat új epizódjait péntekenként, 17 óra 30 perces kezdéssel láthatják.
Használják ki ezt a nagyszerű alkalmat, üljenek le a gyermekükkel a tévéképernyő elé és merüljenek el a Da Vinci csatorna izgalmas műsor kínálatában.

Oldal tetejére