• 2018. szeptember 19.
Nincs annál kényelmetlenebb helyzet, mint amikor egy fasírtban lévő házaspár kénytelen közös laktérben élni.
  • 2018. szeptember 17.

Számos történet visszatérő motívuma, hogy az ember saját maga elől, a múltja elől menekül, de az mindig utoléri őt. De mi van akkor, ha valaki a jövője elől futna el?
  • 2018. szeptember 13.

A vulkánok kitörését még napjainkban sem tudják pontosan előre jelezni, ki tudja, hogy az ókorban mennyire sejthették előre a természeti katasztrófákat.
  • 2018. szeptember 12.
Köztudott, hogy egy átlagos ember az agyi kapacitásnak csak egy igen kis részét tudja kihasználni.
  • 2018. szeptember 9.
Pompeii romjai az ókori élet egészen különleges lenyomata – vulkáni hamu által megőrözött pillanatképe -, mely sok érdekes részletet közöl a ma embere számára.

Harcra fel – a G. I. Joe: A kobra árnyéke a Mozi+ műsorában

  • 2017. november 30.

A G. I. Joe nevű szuper-kommandó is egyike azoknak az elit csapatoknak, amelyek kőkemény harcot vívnak a világ leggonoszabb emberei ellen a Föld és az emberiség megmentéséért.

Kép forrása: https://moziplusztv.hu/ Kép forrása: https://moziplusztv.hu/

Mi tévénézők csak a legnagyobb tisztelettel és csodálattal nézhetjük emberfeletti küzdelmüket, hálásan gondolva arra, hogy nekünk fel sem kell állnunk a kényelmes fotelünkből, mert van, aki elvégezze a piszkos munkát helyettünk.

G. I Joe válogatott csapata igazi nemzetközi egység. Vezetője a szűkszavú Duke, aki barátjával, a mesterlövész Kioldóval csatlakozott annak idején a Hawk tábornok irányítása alá tartozó különleges egységhez.

Tagja még a csapatnak Kígyószem a nindzsa harcos, Scarlett a női nem vagány és okos képviselője (nem mellesleg kémelhárító), Bréko, aki a kommunikációért felel és Kőkemény, a fegyverek tudora.

A csapat ezúttal a Destro által vezetett Kobra nevet viselő titkos szervezett felszámolását kapta feladatként, és sejthető, hogy a kivitelezés nem lesz eseménymentes.

A G. I. Joe sztori egy igazi akciófilm, annak minden szépségével és izgalmával, és ez alkalommal is bízhatunk a jók képességeiben, hogy meg fogják állítani még időben a gonoszok ármánykodását.

A G. I. Joe: A kobra árnyéke című filmet december 2-án, szombaton, 18 óra 35 perces kezdéssel nézhetik meg a Mozi+ műsorában, mely elérhető a MinDig TV Extra Alapcsomagjában.

Oldal tetejére