• 2020. szeptember 21.
Még a legnehezebb felfogású diák is sikeres lesz, ha elég sokat foglalkoznak vele.
  • 2020. szeptember 17.
Ha valaki barlangtúrára indul, akkor jó, ha néhány szabályt betart.
  • 2020. szeptember 14.
Egy étterem konyhájában állandóan nagy a sürgés-forgás, mindig történik valami.
  • 2020. szeptember 10.
Bűnesetek mindenhol történnek, még Oxfordban is.
  • 2020. szeptember 7.
Minden történetnek jót tesz, ha csodálatos környezetben játszódik.

Fiatal harcművész hüllők, azaz Tini Nindzsa Teknőcök

  • 2016. május 17.

Nem olyan régen még a mozivásznon hódítottak (és hamarosan visszatérnek oda), most viszont a Nickelodeon adásában láthatjuk az új, 4. évadát a világszerte népszerű sorozatnak.

Kép forrása : supernaturalmovies.blog.hu Kép forrása : supernaturalmovies.blog.hu

Fiatal harcművész hüllők, azaz Tini Nindzsa Teknőcök

Nem olyan régen még a mozivásznon hódítottak (és hamarosan visszatérnek oda), most viszont a Nickelodeon adásában láthatjuk az új, 4. évadát a világszerte népszerű sorozatnak. A kis kedvencek ezúttal valóban az egeket ostromolják, ugyanis a világűrt veszik célba, ahol egy veszélyes mesterséges intelligenciával kerülnek összetűzésbe, miközben szerencsére új szövetségesekre is lelnek az univerzumban. Bármennyire is fiatalnak tűnnek a páncélos harcosok, bizony már harminc éve szórakoztatják a gyermekeket és a fiatalos lelkületüket megőrző felnőtteket. Fontos tudni róluk, hogy megküzdenek a legkeményebb gonosztevővel is (még az ördöggel is). A Föld pusztulása után nem is az a nagy kérdés, hogy hol találnak új otthonra és hogy le tudják-e győzni az újabb és még veszélyesebb ellenségeket, hanem az, hogy hol ehetnek örök kedvencükből, a pizzából.

A sorozat új részei mellett, hamarosan érkezik az újabb, izgalmasnak ígérkező egész estés mozifilm is a Tini Nindzsa Teknőcök kalandjaival: a Nickelodeon ráadásul két nappal a hazai premier előtt, június 28-án mutatja be a várva várt filmet.

Akciódús kalandok és minden eddiginél több izgalom: Tini Nindzsa Teknőcök 4. évad május 15-től minden vasárnap 18:10-kor csak a Nickelodeonon, mely elérhető a MinDig TV Extra Családi csomagjában.

Oldal tetejére