• 2019. február 18.
A tapasztalatok szerint egy eltűnt személy megtalálásában az első két nap a legfontosabb, ekkor van a legnagyobb esély arra, hogy élve találják meg.
  • 2019. február 13.
Sokszor kívánja az ember, hogy bárcsak lenne már pár órával, nappal, héttel idősebb. Esetleg pár évvel.
  • 2019. február 11.
Ez az Einstein nem a világhírű tudós, de nem is ok nélkül viseli a legendás családnevet.
  • 2019. február 6.
Kitől fél a bérgyilkos? Esetleg egy fogorvosi kezeléstől!
  • 2019. február 4.
Talán már mindenkivel előfordult, hogy egy hirtelen ötletnek, egy örült gondolatnak engedelmeskedve döntött az életében fontos dolgokról.

Északi összetett – a Párkeresők a Filmbox műsorában

  • 2018. július 9.

A felnövéstörténetek, a kamasz kor izgalmas korszakát bemutató filmek igen népszerűek mostanában. Nézzük, hogy miként volt ez az 1960-as évek Dániájában.

  Kép forrása: www.justwatch.com/ Kép forrása: www.justwatch.com/

Dán fiatalok, akik az 1960-as években járnak gimnáziumban és éppen felfedezik a szerelmet, ismerkednek a felnőtté válás olykor csodálatos, olykor elviselhetetlen, de mindképpen páratlan éveivel.
A film néhány fiatal életének három meghatározó évét mutatja be, mialatt igyekeznek megismerni saját magukat, a másik nemet, és elhelyezni magukat a világban.
Az első szerelmek, az első érintések és csókok, hosszú, éjszakába nyúló beszélgetések és tanácstalanság, hogy mit érez a másik és mit érzek én.
És a vágy a világ megismerésére és behabzsolására. Természetesen nem maradhatnak el a konfliktusok sem, vagy a családi gondok, de legfőképp magas hőfokon izzó ifjú lelkek, őrültségekre is ösztönző szélsőséges pillanatok, szóval mindaz, amiért minden ember nosztalgiázva gondol vissza a kamasz éveire.
A Párkeresők című filmet július 10-én, kedden, 15 óra 45 perces kezdéssel nézhetik meg a Filmbox műsorában, mely elérhető a MinDig TV Extra Családi Csomagjában.

Oldal tetejére
});