• 2019. április 25.
A gaztettekhez pénz kell, mégpedig nem is kevés, ha komoly szinten űzi az ember.
  • 2019. április 22.
Vannak, akik nagyon szeretnek esküvőkre járni, de nem szeretnének az oltár elé állni és kimondani a boldogító igent.
  • 2019. április 17.
Az óriások között is vannak kedvesek és mogorvák is. És nem mindegy, hogy melyikkel találkozik az ember.
  • 2019. április 11.
Sok ember pályáját törte már derékba, vagy tette keserűvé, hogy a hirtelen jött sikert nem tudta kezelni.

Értelem és érzelem – az Anna és a király című film a Paramount Channel műsorában

  • 2019. április 15.

Klasszikus, de egyben megunhatatlan történet, amikor egy uralkodó és egy hétköznapi ember között szerelem szövődik.

Napjainkban talán már az a ritkább, ha egy kékvérű uralkodó jelölt társadalmi rangban hozzá illő társat választ. A világ és már a királyi családok is elfogadták, hogy gyermekeik inkább ahhoz mennek, akit szeretnek, mintsem ahhoz, aki jobban illik az elfogadott szokásrendbe.

Anna Leonowens a viktoriánus Angliában élt, azaz egy jóval zártabb és merevebb társadalmi rendnek volt a tagja. Már az is meglepő volt, hogy férj nélkül, gyermekével utazott el a távoli Sziámban, ahol az uralkodó legidősebb fiának, egyben a trón várományosának tanítására kérték fel. Sziám azonban nagyon más kultúra, ahol a nőknek sok mindenhez nincs joguk.
Anna azonban talpraesett és céltudatos, így kiharcolja, hogy találkozhasson az uralkodóval, akinek azonnal szimpatikus lesz a hölgy és mivel szeretné, ha országa is modernebb lenne, megbízza a királyi család összes tagjának a tanításával.
Idővel a kölcsönös szimpátia szerelemmé alakul közöttünk, azonban ennek a kapcsolatnak semmilyen esély sincs a boldog beteljesedésre.
Az Anna és a király című filmet április 16.-án, kedden, 17 óra 55 perces kezdéssel nézhetik meg a Paramount Channel tévéadón, melynek műsora elérhető a MinDig TV Extra Alapcsomagjában.

Kép forrása:  www.criticsatlarge.ca/ Kép forrása: www.criticsatlarge.ca/
Oldal tetejére
(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','https://www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-72480440-1', 'auto', {'allowLinker': true}); ga('require', 'linker'); ga('linker:autoLink', ['ugyfelkapu.mindigtvextra.hu'] ); ga('send', 'pageview'); });