• 2019. augusztus 21.
A végtelen űrben keringve, az űrhajót elhagyva még inkább kiszolgáltatottnak érezheti magát az ember.
  • 2019. augusztus 19.
Nincs annál rettenetesebb, mint ártatlanul börtönbe kerülni. Talán csak az, ha mindezt az a személy okozza, akit addig a legjobban szerettünk.

  • 2019. augusztus 15.
Meglepő a vámpíros történetek hatalmas sikere a fiatalok körében.
  • 2019. augusztus 12.
Ha valaki minden részletében odafigyel a külsejére, akkor számára kiemelten fontos, hogy milyennek látják a többiek.
  • 2019. augusztus 8.
Vannak, akiknek az élet már az első pillanattól sok nehézséget tartogat.

Értelem és érzelem – az Anna és a király című film a Paramount Channel műsorában

  • 2019. április 15.

Klasszikus, de egyben megunhatatlan történet, amikor egy uralkodó és egy hétköznapi ember között szerelem szövődik.

Napjainkban talán már az a ritkább, ha egy kékvérű uralkodó jelölt társadalmi rangban hozzá illő társat választ. A világ és már a királyi családok is elfogadták, hogy gyermekeik inkább ahhoz mennek, akit szeretnek, mintsem ahhoz, aki jobban illik az elfogadott szokásrendbe.

Anna Leonowens a viktoriánus Angliában élt, azaz egy jóval zártabb és merevebb társadalmi rendnek volt a tagja. Már az is meglepő volt, hogy férj nélkül, gyermekével utazott el a távoli Sziámban, ahol az uralkodó legidősebb fiának, egyben a trón várományosának tanítására kérték fel. Sziám azonban nagyon más kultúra, ahol a nőknek sok mindenhez nincs joguk.
Anna azonban talpraesett és céltudatos, így kiharcolja, hogy találkozhasson az uralkodóval, akinek azonnal szimpatikus lesz a hölgy és mivel szeretné, ha országa is modernebb lenne, megbízza a királyi család összes tagjának a tanításával.
Idővel a kölcsönös szimpátia szerelemmé alakul közöttünk, azonban ennek a kapcsolatnak semmilyen esély sincs a boldog beteljesedésre.
Az Anna és a király című filmet április 16.-án, kedden, 17 óra 55 perces kezdéssel nézhetik meg a Paramount Channel tévéadón, melynek műsora elérhető a MinDig TV Extra Alapcsomagjában.

Kép forrása:  www.criticsatlarge.ca/ Kép forrása: www.criticsatlarge.ca/
Oldal tetejére