• 2019. augusztus 21.
A végtelen űrben keringve, az űrhajót elhagyva még inkább kiszolgáltatottnak érezheti magát az ember.
  • 2019. augusztus 19.
Nincs annál rettenetesebb, mint ártatlanul börtönbe kerülni. Talán csak az, ha mindezt az a személy okozza, akit addig a legjobban szerettünk.

  • 2019. augusztus 15.
Meglepő a vámpíros történetek hatalmas sikere a fiatalok körében.
  • 2019. augusztus 8.
Vannak, akiknek az élet már az első pillanattól sok nehézséget tartogat.

Előttem az utódom – a Zoolander – A trenden kívüli című film a Super TV2 műsorában

  • 2019. augusztus 12.

Ha valaki minden részletében odafigyel a külsejére, akkor számára kiemelten fontos, hogy milyennek látják a többiek.

Kép forrása: http://est.hu/ Kép forrása: http://est.hu/

Derek Zoolander pedig pontosan az, akinek nagyon fontos a külseje, hogy mit visel. Már háromszor választották meg az év férfi modelljének, de ez egyáltalán nem vigasztalja, amikor a várva várt negyedik elismerés helyett egy feltörekvő ifjonc, Hansel lesz a díjazott.

Az, hogy Ben Stiller és Owen Wilson játssza el a két főszereplő szupermodellt, már előrevetíti, hogy egy fergeteges vígjátékról lesz szó, amelyik egy kicsit – vagy nem is olyan kicsit – odapörköl a divatvilágnak is, görbe tükröt mutatva nekik. A filmben az elképesztően extrém ruhák és frizurák mellett lesz akció is, akik utálták egymást idővel összefognak és rájönnek, hogy nem is volt valós alapja a másik gyűlöletének, viszont vannak igazi ellenségeik, és a világ éppen a megmentésére vár.
A Zoolander – A trenden kívüli című mozit augusztus 14-én, szerdán, 23 óra 30 perces kezdéssel nézhetik meg a Super TV2 műsorában, amely elérhető a MinDig TV Extra Alapcsomagjában. (És hogy a közönség is értette és élvezte a sztorit, azt jól mutatja, hogy elkészült már a széria második, igazi sztárparádét felvonultató második része is, amelyet augusztus 21-én este nézhetnek meg a Super TV2 műsorában)

Oldal tetejére