• 2018. november 13.
Az ember már régóta fantaziál a világűr teljes meghódításáról, és addig is, amíg ez nem lesz valóság, regényekben és filmekben meséli el, hogy milyenek képzeli az űrjövőt.
  • 2018. november 12.

A hatalmas perzsa hadsereg és a görög városállamok maroknyi harcosa közötti ádáz csatákat több mozi- és tévéfilm is feldolgozta már.
  • 2018. november 8.
A magyar mozi és tévénézők egyik nagy kedvence volt az 1970-es években a Magas szőke férfi felemás cipőben című francia filmvígjáték, Pierre Richarddal a főszerepben.
  • 2018. november 5.
Sokan szeretnének sztárrá válni, de a legtöbben már az út elején feladják a küzdelmet, amikor rájönnek, hogy egy nagyon kemény kihívás vár rájuk.
  • 2018. október 31.
Vannak történetek, amelyeket már csak azért is szívesen néz meg az ember, mert olyan környezetben játszódnak, amelyet ritkán láthatunk.

Egységben az erő - az Angyalbőrben című sorozat az M3 Anno műsorában

  • 2018. június 11.


Már felnőtt egy generáció, amelyik nem is tudja, hogy milyen volt sorkatonának lenni, de valamennyit megérezhet a hangulatából, ha megnézi az Angyalbőrben című sorozatot.

Kép forrása: http://est.hu Kép forrása: http://est.hu

Egy laktanya olyan, mint egy kisebb város, ebben a sorozatban ráadásul maga a katonai állomáshely is egy kisvárosban volt, így a két közösség élete összeforrt. A hivatásos és a sorkatonák szoros kapcsolatba kerültek a civilekkel, melynek eredményeként születtek barátságok, szerelmek és üzleti kapcsolatok is.
Egy laktanya élete önmagában is fordulatos, de unalomról és lazsálásról ott szó sem lehet, ahol a talpig katona Karádi őrmester figyeli éber tekintettel az újoncok kiképzését.
Karádi szerepében Usztics Mátyás nyújtott felejthetetlen alakítást, talán a mai napig az ő személyével azonosítják elsősorban az Angyalbőrben sorozatot.
Persze a sorkatonákat sem kell félteni, nekik is megvan az eszük ahhoz, hogy ahol lehet, egy kicsit lazítsanak a szigorú renden, ami még úgy is megéri nekik, hogy tudják, csak idő kérdése, hogy lebukjanak és akkor jön a retorzió.
Az Angyalbőrben című sorozat részeit az M3 Anno televízió műsorában nézhetik meg, hétköznapokon, 20 óra 15 perces kezdéssel. Az M3 Anno műsora elérhető a MinDig TV Extra Alapcsomagjában.

Oldal tetejére
});