• 2020. február 20.
Egy különleges képesség pont annyira lehet áldás, mint átok.
  • 2020. február 17.
Vannak kecses repülőgépek és vannak hatalmas óriások, melyekkel kapcsolatban minden alkalommal elcsodálkozik az ember, hogy képesek a levegőbe emelkedni.
  • 2020. február 13.
Vannak olyan szakmák, ahol a legkisebb hibának is végzetes következményei lehetnek.
  • 2020. február 10.
Olykor egy amatőr összefogás is nagy eredményeket képes elérni.

  • 2020. február 7.
Egy pingvin is lehet vagány szörfös, aki élvezi a vízen siklást és a nagy hullámokat.

Egyértelmű eset – a Jack Reacher című film a Mozi+ műsorában

  • 2019. október 7.

Aki már sokat megtapasztalt, annak mindig lesznek fenntartásai egy túl egyértelmű bűnesetkor.

Kép forrása:  https://deadline.com/ Kép forrása: https://deadline.com/

Jack Reacher részben kiiratkozott a társadalomból és csak akkor érzi jól magát, ha folyamatosan úton lehet, és senki nem tudja, hogy éppen merre jár és mit csinál. Nyomozni is úgy szeret, hogy a maga útját járva jut el a megoldásig. Korábban a hadseregben szolgált, rendész is volt, így vannak még kapcsolatai, bár többen vannak azok, akik nem kedvelik, de ez őt sohasem befolyásolta a tetteiben.

Most egy katonai mesterlövész kéri a segítségét, akit öt ember meggyilkolásával vádolnak, és Jacknek elég hamar gyanús lesz az amúgy eléggé egyértelműnek tűnő eset. Bár az összeesküvés kitervelői magabiztosak, Jack ott van a nyomukban, és biztosak lehetünk abban, hogy addig nem fog leállni, amíg ki nem deríti az igazságot. Egyértelmű, hogy ahol Jack nyomoz, ott a végén az bűnhődik, aki rászolgált.
A Jack Reacher című filmet október 8-án, kedden, 16 óra 15 perces kezdéssel nézhetik meg a Mozi+ műsorában, mely elérhető a MinDig TV Extra alapcsomagjában.

Oldal tetejére