• 2020. szeptember 17.
Ha valaki barlangtúrára indul, akkor jó, ha néhány szabályt betart.
  • 2020. szeptember 14.
Egy étterem konyhájában állandóan nagy a sürgés-forgás, mindig történik valami.
  • 2020. szeptember 10.
Bűnesetek mindenhol történnek, még Oxfordban is.
  • 2020. szeptember 7.
Minden történetnek jót tesz, ha csodálatos környezetben játszódik.
  • 2020. szeptember 3.
Valaha komoly expedíciók indultak különleges fűszerekért, napjainkban inkább a szakács kell útra és helyben főz.

Dízeltesók és benzinfalók - Áprilistól vadonatúj turbó sorozatok csak a Discovery Channel műsorán!

  • 2016. április 4.

Az autók szerelmeseinek kedvez áprilisi műsorajánlatával a Discovery Channel, melyen ebben a hónapban három vadonatúj sorozat is indul a témában.

Dízeltesók és benzinfalók - Áprilistól vadonatúj turbó sorozatok csak a Discovery Channel műsorán!

Az autók szerelmeseinek kedvez áprilisi műsorajánlatával a Discovery Channel, melyen ebben a hónapban három vadonatúj sorozat is indul a témában. A Turbó péntek blokkban lesz látható a Dízeltesók, amelyben megismerhetjük Heavy D-t és Diesel Dave-et, a közösségi médiában hihetetlenül népszerű testvérpárt, akik extravagáns csapatukkal teherautókat turbóznak fel. A Dízeltesók sorozat április 1-től látható.

Közben ne kerülje el a figyelmünket a Hogyan készült? Álomautók széria sem, amely április 3-án mindjárt dupla részes epizóddal indított, és igazi autó klasszikusok legbelsőbb titkait mutatja meg. Olyan legendás járművek működését, külsejét és összeszerelését követhetjük nyomon, mint az Alfa Romeo 4C vagy a Pagani Huay.

Április 17-én (vasárnap, 13 órai kezdettel) következik a harmadik új műsor, az Elvis, a versenyautók királya első adása. Marc „Elvis” Priestley tíz évig volt a McLaren Racing Formula 1 csapatának szerelője és az epizódok során most az autórajongók és klubok szubkultúráját mutatja be az Elvis, a versenyautók királya című sorozatban.

Április 10-én, 18 órától ismét két epizódot láthatnak a Hogyan készült? Álomautók sorozatból. Pénteken –április 8-án- pedig 21 órától Dízeltesók (előtte az Amcsi benzinfalók és az Autókereskedők egy-egy része látható), úgyhogy benzingőzös hétvége vár a tv nézőkre!

A Discovery Channel elérhető MinDig TV Extra Családi csomagjában.

Oldal tetejére