• 2019. január 17.
A Halálos iramba hihetetlen karriert futott be a világ mozivásznain, jövőre már a kilencedik rész érkezhet a filmszínházakba.
  • 2019. január 14.
Aki katonának állt, az felkészül arra, hogy szükség esetén háborút vívjon az ellenséggel. De arra, ami ebben a filmben megtörténik, nem lehet kiképzést kapni.
  • 2019. január 10.


Eltérni a tucat megoldásoktól bátorságra vall és aki ezt az utat választja, jobb, ha felkészül arra, hogy bőven érhetik nehézségek.
  • 2019. január 7.

Igazi sorozatsztárok lettek a törvényszéki patológusok, a Harrow című új ausztrál sorozatnak a főszereplője is ennek a szakmának a művelője.
  • 2019. január 3.
Talán már mindenkivel előfordult, hogy valakire, akit már egyébként régebb ideje ismer, egyszer csak más szemmel kezd nézni, például beleszeret.

Csak a kezemet figyeld! – a Szemfényvesztők a Film+ műsorában

  • 2018. július 16.


Reneszánszukat élik az illuzionista műsorok, hiszen minden kor emberének szüksége van arra, hogy higgyen a csodában, a varázslatban, abban, hogy mindenkinek lehet egyszer szerencséje.

 Kép forrása: https://filmtrailer.hu/ Kép forrása: https://filmtrailer.hu/

A Film+ műsorában látható film főszereplői ráadásul nem is amolyan botcsinálta mágusok, hanem egyenesen koruk négy legjobb illuzionistái. Bíznak a tudásukban, abban, hogy náluk jobban senki sem tudja elvarázsolni a nézőközönséget.
Legújabb műsoruk eléggé rendhagyó, és nem csak a kritikusok éber figyelmére számíthat, hanem az FBI nyomozóiéra is. Ez alkalommal ugyanis egy párizsi bankot rabolnak ki, méghozzá egy élő show-műsor keretében.
Minden a szemünk előtt zajlik, mégsem hisszük el amit látunk, és közbeavatkozni sincs idő. A bank trezorjában őrzött temérdek pénz a nézőközönség soraira hullik a műsor végén.
Ez aztán a produkció és nagy kérdés, hogyan történt meg a szemfényvesztés, mit nem vettek észre a nézők. Vagy nem is a bankrablás az igazi trükk?
Sokan szeretnék megfejteni a mutatvány titkait, azonban a kis csapat újabb és újabb meglepetéseket vesz ki a cilinderből és a nyomozók végül már olyan ember segítségét kérik, aki bűvészmutatványok leleplezéséből él.
A játszma egyre több fordulatot vész és egyre izgalmasabb a hajtóvadászat, lássuk ki lesz a legrafináltabb, ki nevethet a végén.
A Szemfényvesztők című filmet július 17-én, kedden, 18 óra 50 perces kezdéssel nézhetik meg a Film+ műsorában, mely elérhető a MinDig TV Extra Alapcsomagjában.

Oldal tetejére
});