• 2019. április 22.
Vannak, akik nagyon szeretnek esküvőkre járni, de nem szeretnének az oltár elé állni és kimondani a boldogító igent.
  • 2019. április 17.
Az óriások között is vannak kedvesek és mogorvák is. És nem mindegy, hogy melyikkel találkozik az ember.
  • 2019. április 15.
Klasszikus, de egyben megunhatatlan történet, amikor egy uralkodó és egy hétköznapi ember között szerelem szövődik.
  • 2019. április 11.
Sok ember pályáját törte már derékba, vagy tette keserűvé, hogy a hirtelen jött sikert nem tudta kezelni.
  • 2019. április 8.
Mindenki számára komoly odafigyelést igényel, hogy megtalálja a munkája és a magánélete közötti egyensúlyt.

Csak a kezemet figyeld! – a Szemfényvesztők a Film+ műsorában

  • 2018. július 16.


Reneszánszukat élik az illuzionista műsorok, hiszen minden kor emberének szüksége van arra, hogy higgyen a csodában, a varázslatban, abban, hogy mindenkinek lehet egyszer szerencséje.

 Kép forrása: https://filmtrailer.hu/ Kép forrása: https://filmtrailer.hu/

A Film+ műsorában látható film főszereplői ráadásul nem is amolyan botcsinálta mágusok, hanem egyenesen koruk négy legjobb illuzionistái. Bíznak a tudásukban, abban, hogy náluk jobban senki sem tudja elvarázsolni a nézőközönséget.
Legújabb műsoruk eléggé rendhagyó, és nem csak a kritikusok éber figyelmére számíthat, hanem az FBI nyomozóiéra is. Ez alkalommal ugyanis egy párizsi bankot rabolnak ki, méghozzá egy élő show-műsor keretében.
Minden a szemünk előtt zajlik, mégsem hisszük el amit látunk, és közbeavatkozni sincs idő. A bank trezorjában őrzött temérdek pénz a nézőközönség soraira hullik a műsor végén.
Ez aztán a produkció és nagy kérdés, hogyan történt meg a szemfényvesztés, mit nem vettek észre a nézők. Vagy nem is a bankrablás az igazi trükk?
Sokan szeretnék megfejteni a mutatvány titkait, azonban a kis csapat újabb és újabb meglepetéseket vesz ki a cilinderből és a nyomozók végül már olyan ember segítségét kérik, aki bűvészmutatványok leleplezéséből él.
A játszma egyre több fordulatot vész és egyre izgalmasabb a hajtóvadászat, lássuk ki lesz a legrafináltabb, ki nevethet a végén.
A Szemfényvesztők című filmet július 17-én, kedden, 18 óra 50 perces kezdéssel nézhetik meg a Film+ műsorában, mely elérhető a MinDig TV Extra Alapcsomagjában.

Oldal tetejére
(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','https://www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-72480440-1', 'auto', {'allowLinker': true}); ga('require', 'linker'); ga('linker:autoLink', ['ugyfelkapu.mindigtvextra.hu'] ); ga('send', 'pageview'); });