• 2018. október 20.
Az idősebbek munkahelyét átveszik a fiatalok, az emberekét a robotok. Szükség van-e még a tapasztalatra, amit egy ember az évtizedek alatt felhalmozott?
  • 2018. október 18.
Mindenki életében vannak rossz napok, de néha annyira összejön minden, hogy az ember legszívesebben világgá menne.
  • 2018. október 15.


A legtöbbször csak ledöbben az átlag tévénéző, amikor olyan beszámolókat lát a hírekben, hogy micsoda vagyonokat fizetnek egy-egy műtárgyért.
  • 2018. október 9.
A Tűzszekerek című filmről mindenkinek a Vangelis csodálatos zenéjére megkomponált tengerparti futós jelenetek jutnak azonnal az eszébe.
  • 2018. október 8.
Magyarországon talán nincs ember, aki ne ismerné a Viszkis rabló, azaz Ambrus Attila történetét.

Csak a kezemet figyeld! – a Szemfényvesztők a Film+ műsorában

  • 2018. július 16.


Reneszánszukat élik az illuzionista műsorok, hiszen minden kor emberének szüksége van arra, hogy higgyen a csodában, a varázslatban, abban, hogy mindenkinek lehet egyszer szerencséje.

 Kép forrása: https://filmtrailer.hu/ Kép forrása: https://filmtrailer.hu/

A Film+ műsorában látható film főszereplői ráadásul nem is amolyan botcsinálta mágusok, hanem egyenesen koruk négy legjobb illuzionistái. Bíznak a tudásukban, abban, hogy náluk jobban senki sem tudja elvarázsolni a nézőközönséget.
Legújabb műsoruk eléggé rendhagyó, és nem csak a kritikusok éber figyelmére számíthat, hanem az FBI nyomozóiéra is. Ez alkalommal ugyanis egy párizsi bankot rabolnak ki, méghozzá egy élő show-műsor keretében.
Minden a szemünk előtt zajlik, mégsem hisszük el amit látunk, és közbeavatkozni sincs idő. A bank trezorjában őrzött temérdek pénz a nézőközönség soraira hullik a műsor végén.
Ez aztán a produkció és nagy kérdés, hogyan történt meg a szemfényvesztés, mit nem vettek észre a nézők. Vagy nem is a bankrablás az igazi trükk?
Sokan szeretnék megfejteni a mutatvány titkait, azonban a kis csapat újabb és újabb meglepetéseket vesz ki a cilinderből és a nyomozók végül már olyan ember segítségét kérik, aki bűvészmutatványok leleplezéséből él.
A játszma egyre több fordulatot vész és egyre izgalmasabb a hajtóvadászat, lássuk ki lesz a legrafináltabb, ki nevethet a végén.
A Szemfényvesztők című filmet július 17-én, kedden, 18 óra 50 perces kezdéssel nézhetik meg a Film+ műsorában, mely elérhető a MinDig TV Extra Alapcsomagjában.

Oldal tetejére