• 2020. április 6.
Egy szerencsétlen baleset nagyon sok ember életét változtathatja meg.
  • 2020. április 3.
Az egyetemi évek jó esetben az ember életének legszebb időszakába tartoznak.
  • 2020. március 29.
Az igazi szerencsejátékos még akkor is lapot kér, amikor már minden elúszni látszik.


  • 2020. március 26.
Egy királyi családba beházasodni pont annyira lehet vonzó, mint ijesztő is.
  • 2020. március 23.
A túl jól hangzó ajánlatok gyakran okoznak csalódást.

Csak a hajnal ne jönne még – az Alkonyat széria a Prime TV műsorában

  • 2019. augusztus 15.

Meglepő a vámpíros történetek hatalmas sikere a fiatalok körében.

Kép forrása: https://filmtrailer.hu/ Kép forrása: https://filmtrailer.hu/

Szerencsére a várszívás nem lett annyira trendi, mint az erről szóló történetek olvasása, viszont a regények fantasztikus sikere magával hozta a megfilmesítéseket is. Az Alkonyat (Twilight) sztoriját Stephenie Meyer vetette papírra és olyan nagy siker lett, hogy egy egész filmszéria készült belőle, amelyiket most egymást követő napokon meg is nézhetnek a Prime TV műsorában.

Ezeket az új vámpíros történeteket talán azért is szeretik a fiatalok, mert pontosan róluk szólnak: a reménytelen szerelemről, amelyik itt egy halandó és egy vámpír között szövődik. Az elfogadásról, hogy miként tudjuk tolerálni a másik különbözőségét. Arról, hogy mit merünk – és mit érdemes esetleg – vállalni egy szerelemért. Hogy múlandóak és sebezhetőek vagyunk, de mindennél jobban vágyunk a megértésre, az elfogadásra és arra, hogy valaki feltétel nélkül és olyannak szeressen, amilyenek vagyunk. Hogy ne kelljen titkolóznunk, hogy őszintén vállalhassuk magunkat olyannak, amilyennek megszülettünk. És ha ehhez néhány vámpírra van szükség, hogy elmondható legyen a történet, akkor legyen Így.
Az Alkonyat széria első részét augusztus 16-án, pénteken, 21 óra kezdéssel nézhetik meg a Prime TV műsorában, majd a következő négy estén a folytatásokat.

Oldal tetejére