• 2019. március 21.
Előbb vagy utóbb mindenkinek eljön egy nehezebb időszak az életében, ami után valahogy talpra kell állni.
  • 2019. március 20.
Ismerjük a végső összecsapás, az utolsó leszámolás pusztító erejét. Most láthatjuk is.
  • 2019. március 18.
A Forma-1 hőskorában bizony szinte nem telt el év halálos baleset nélkül.
  • 2019. március 11.
Szüleink génjeiből sok jó tulajdonságot örökölhetünk, de sajnos olykor bajt is hozhatnak ránk.

Bezárva, de szabadon - a Szigorú idők című tévéjáték az M3 Anno műsorában

  • 2019. március 13.

Az ünnepi időszakban több olyan tévéfilmet is megnézhetnek az M3 Anno tévéadón, melyek a szabadságharc utáni időszakot mutatják be.

Kép forrása: www.port.hu Kép forrása: www.port.hu

Ilyen például a Szigorú idők is, mely 1851-ben játszódik. Az osztrák titkosrendőrség emberei Bereczky Mátét keresve jutottak el a forradalmár grófnő, Teleki Blanka pálfalvi kastélyba. Bár a keresett személyt nem találták a kastélyban, a grófnőt letartóztatták.
Teleki Blankát hónapok óta tartják rabságban, de sem a fogva tartás, sem a folyamatos kihallgatások nem törik meg, nézeteit nem hajlandó megtagadni, ezért végül elítélik. A fogságban töltött évek alatt felidézi múltjának eseményeit, azon belül is elsősorban azokat, melyek szerelméhez, Vasvári Pálhoz fűződnek.
A hétvége ünnepi hangulatát az M3 Anno tévéadó a szabadságharc időszakához és a kiegyezés korához kötődő tévéfilmek vetítésével teszi még emelkedettebbé. A Szigorú idők című filmet március 16-án, szombaton, 23 óra 10 perces kezdéssel nézhetik meg az M3 Anno műsorában, mely elérhető a MinDig TV Extra Alapcsomagjában.

Oldal tetejére
});